UPM pestasi kemistin teknologiajohtajaksi – Harald Dialer aloittaa ensi vuonna

Dialerilla on yli 25 vuoden kokemus erikoiskemikaaleista ja uusiutuvien raaka-aineiden teknologioista.

Harald Dialerista tulee myös UPM:n konsernin johtajiston jäsen.  (Kuva: UPM)
Harald Dialerista tulee myös UPM:n konsernin johtajiston jäsen. (Kuva: UPM)

Metsäyhtiö UPM on nimittänyt Harald Dialerin yhtiön uudeksi teknologiajohtajaksi ja Biorefining-liiketoiminnan johtajaksi. Dialer seuraa tehtävässä Winfried Schauria, joka on kertonut jättävänsä yhtiön henkilökohtaisista syistä. Schaur jatkaa kuitenkin vielä kuluvan vuoden loppuun.

UPM:n Biorefining-liiketoiminta koostuu sellu-, saha- ja biopolttoaineliiketoiminnoista.

Harald Dialer on kemian tohtori. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus erikoiskemikaaleista ja uusiutuvien raaka-aineiden teknologioista BASF:ssa, Süd-Chemiessä, Scientific Design Co:ssa ja Clariantissa. UPM:llä Dialer siirtyy HCS Groupista, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana ja kaupallisen johtajan tehtävissä vuodesta 2020 lähtien.

Dialer on Saksan ja Itävallan kansalainen, hänen toimipaikkansa tulee olemaan Saksassa Augsburgissa.

”Toivotan Haraldin tervetulleeksi UPM:ään ja konsernin johtoryhmään. Hänen taustansa kemian alalla ja vankka kokemuksensa liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavan kasvun aikaansaamisesta erikoiskemikaalien ja uusiutuvien raaka-aineiden liiketoiminnoissa sopii hyvin kasvustrategiaamme, kun tulemme biokemikaalimarkkinoille Leunan biojalostamon käynnistämisen myötä”, sanoo UPM:n toimitusjohtaja Massimo Reynaudo tiedotteessa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa