Työtehoseuran toimitusjohtajaksi valittu Teemu Hassinen, Ojala eläkkeelle vuoden vaihteessa

Hassinen on toiminut aiemmin Sivistystyönantajien toimitusjohtajana.

Työtehoseuran toimitusjohtaja vaihtuu. Vuodesta 2015 Työtehoseuraa johtanut Juha Ojala jää vuoden vaihteessa eläkkeelle, uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Teemu Hassinen.

Hassinen on aiemmin toiminut Sivistystyönantajien toimitusjohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa aluehallintovirastojen hallintojohtajana ja Sotilaslääketieteen keskuksen hallintojohtajana.

Työelämän tuottavuuden ja hyvinvoinnin samanaikainen kehittäminen on ajankohtainen haaste nykyisessä työelämän murrosvaiheessa, Työtehoseuran toimitusjohtaja Teemu Hassinen sanoo.

Valinnasta päätti Työtehoseuran hallitus.

”Teemu Hassinen tuo merkittävää osaamista Työtehoseuraan. Hänellä on laajat verkostot ja johtamiskokemus erilaisista organisaatioista sekä toimintaympäristöistä”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Arto Tiitinen tiedotteessa.

TTS Työtehoseura on yksi maamme suurimmista yksityisistä ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Vuosittain koulutetaan noin 5 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutuksen lisäksi Työtehoseurassa tutkitaan ja kehitetään työmenetelmien tehokkuutta, tuottavuutta ja työhyvinvointia. Työtehoseura toimii pääosin logistiikan, rakentamisen sekä metsän ja puutarhan toimialoilla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat