Stora Enso on nimittänyt uuden talousjohtajan

Niclas Rosenlew on Stora Enson uusi talousjohtaja. Lisäksi yhtiö on nimittänyt Carolyn Wagnerin Packaging Solutions -divisioonan johtajaksi.

Stora Enso on nimittänyt uuden talousjohtajan ja Packaging Solutions -divisioonan johtajan. Talousjohtajaksi on nimitetty Niclas Rosenlew. Hän seuraa tehtävässä Seppo Parvia, joka on aiemmin ilmoittautunut jättävänsä Stora Enson jatkaakseen uraansa yhtiön ulkopuolella.

Packaging Solutions -divisioonan johtajaksi on valittu Carolyn Wagner, joka seuraa tehtävässä eläkkeelle jäävää Ad Smitiä.

Niclas Rosenlew on toiminut aiemmin muun muassa ruotsalaisen teollisuusyrityksen SKF:n talousjohtajana sekä talouden johtotehtävissä Nokiassa.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Niclas Rosenlewin tervetulleeksi Stora Enson talousjohtajaksi. Niclaksella on laaja kokemus suurten kansainvälisten organisaatioiden johtamisesta, kehittämisestä ja uudistamisesta”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlström tiedotteessa.

Carolyn Wagner on tällä hetkellä saksalaisen Klingele Paper & Packaging Groupin Packaging-divisioonan johtaja.

”Carolynin vahva pakkausteollisuuden tuntemus on tärkeää pakkausratkaisuliiketoimintamme kehittämisessä ja edistämisessä”, Sohlström sanoo.

Niclas Rosenlew ja Carolyn Wagner aloittavat tehtävissään viimeistään tammikuussa 2025 ja heistä tulee Stora Enson johtoryhmän jäseniä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa