Metsäfirmat kouluttavat – jaossa yli sata oppisopimuspaikkaa

Oppisopimukset ovat pääväylä UPM:n työtehtäviin, yhtiöstä kerrotaan.

UPM ja Metsä Group tarjoavat oppisopimuspaikkoja metsäteollisuuden töistä kiinnostuneille. UPM:llä tarjolla on 50 ja Metsä Groupilla 60 koulutuspaikkaa. Haku alkoi syyskuun alussa ja päättyy kuun lopussa (UPM) tai lokakuun alussa (Metsä Group).

UPM avaa oppisopimuspaikkoja Kouvolan, Lappeenrannan ja Pietarsaaren sellutehtailla, Jämsän, Kouvolan, Lappeenrannan, Rauman ja Valkeakosken paperitehtailla sekä Tampereen tarralaminaattitehtaalla. Ohjelmat käynnistyvät ensi vuoden alussa.

Kaikki yhtiön oppisopimusohjelmat on räätälöity liiketoimintojen tarpeisiin, ja niiden aikana suoritetaan alakohtainen ammattitutkinto.

“Oppisopimusohjelmat ovat pääväylä monipuolisiin tuotannon ja kunnossapidon työtehtäviimme. Niissä saavutetaan tavoitetehtävissä vaadittava ammattitaito, joka rakennetaan henkilökohtaisen oppimissuunnitelman mukaisesti työhönopastuksella ja itsenäisellä harjoittelulla”, sanoo UPM:n koulutuspäällikkö Jari Nyström tiedotteessa.

Metsä Groupin koulutukset alkavat tammikuussa. Ohjelmassa voi suorittaa puuteollisuuden, prosessiteollisuuden, sähkö- ja automaatioalan tai koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon.

Koulutusta järjestetään yhtiön Lappeenrannan sahalla, Joutsenon, Kemin, Rauman ja Ääneskosken sellutehtaille, Kemin, Tampereen, Simpeleen ja Äänekosken kartonkitehtailla, Mäntän pehmopaperitehtaalla ja Lohjan sekä Punkaharjun puutuotetehtailla.

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan tai laboratorioalan perustutkinto tai insinööri (AMK), Metsä Groupista kerrotaan.

 

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa