KME laajensi ostoaluettaan, nyt energiapuuta hankintaan myös Keski- ja Etelä-Savosta

Uutena ostohenkilönä alueella on aloittanut metsätalousinsinööri Ari Jäntti.

KME:n ostoista Keski- ja Etelä-Savossa vastaa metsätalousinsinööri Ari Jäntti.  Hän on työskennellyt puunostojen parissa pitkään. (Kuva: KME Oy)
KME:n ostoista Keski- ja Etelä-Savossa vastaa metsätalousinsinööri Ari Jäntti. Hän on työskennellyt puunostojen parissa pitkään. (Kuva: KME Oy)

Energiapuuta hankkiva KME Oy laajentaa puunostoaluettaan. Aiemmin yhtiö on toiminut Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa. Nyt KME ilmoitti aloittavansa energiapuunhankkinnan myös Keski- ja Etelä-Savossa.

”Ostamme sekä pysty- että hankintakaupalla energiapuuta erityisesti harvennuksista ja nuoren metsän kunnostuskohteilta. Myös päätehakkuiden hakkuutähteet kiinnostavat meitä”, yhtiön toimitusjohtaja Matti Karjula kertoo tiedotteessa.

Alueella yhtiön ostoista vastaa metsätalousinsinööri Ari Jäntti.  Hän on aiemmin toiminut metsä- ja sahateollisuuden ostotehtävissä osittain samalla alueelle.

Joensuussa kotipaikkaansa pitänyt KME perustettiin vuonna 2007. Sen jälkeen toimintaa on laajennettu Kuopioon ja Pohjois-Savoon. Viime vuonna yhtiö osti Sistosen Kuljetus Oy:n bioenergiatoiminnot, jolloin puunhankinta-alue laajeni Keski- ja Etelä-Karjalaan. Tänä vuonna yhtiön liikevaihdon ennakoidaan nousevan lähes 15 miljoonaan euroon.

Lisää aiheesta: KME osti lisää bioenergiabisnestä Pohjois-Karjalasta

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa