Jarcracin omistuspohja laajeni, tavoitteena voimakkaampi kasvu

Sijoitusyhtiö Kuiviniemi Capital tuli pienmetsäkonevalmistajan vähemmistöosakkaaksi.

Pienmetsäkonevalmistaja Jarcrac
Jarcrac työllistää suoraan ja välillisesti noin 20 Suomessa ja 30 ulkomailla. Tuotantotilat sijaitsevat Ranualla. (Kuva: Jarcrac)

Pienmetsäkoneita valmistava Jarcrac on vahvistanut omistuspohjaansa. Yhtiöön tuli suunnatulla annilla vähemmistöomistajaksi sijoitusyhtiö Kuiviniemi Capital, Jarcracin perustaja ja toimitusjohtaja Jari Konttila jatkaa yhä enemmistöomistajana. Samassa yhteydessä osakkaaksi tuli myös seuraavan sukupolven edustaja Jere Konttila.

Omistuspohjan laajentamalla haetaan vahvempaa kasvua sekä kotimaassa että ulkomailla.

”Järjestelyn myötä Jarcracilla on entistä paremmat mahdollisuudet vastata kasvavan markkinan tarpeisiin ja kasvattaa jo nyt varsin kansainvälistä liiketoimintaansa. Seuraavan sukupolven edustajan Jere Konttilan tuleminen osakkaaksi oli Jarcracin toiminnan kannalta varsin hyvä asia”, Jari Konttila toteaa tiedotteessa.

”Minulle Jarcrac on tullut tutuksi siitä, että olen ostanut Jarcracin metsäkoneen omaan käyttööni ja nähnyt sen toimivuuden ja potentiaalin. Uskon, että oikeilla toimenpiteillä Jarcracista voidaan kehittää omassa segmentissään markkinajohtaja maailman markkinoilla”, sanoo Kuivinniemi Capital Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Rissanen.

Jarcracin koneita on toimitettu 12 maahan. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Ranualla.

Lisää aiheesta: Koeajossa | Mönkijää suurempi, traktoria pienempi

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat