Herkullinen makuidea ensi kesälle. Tänä vuonna kasvua on jo ollut niin, että ei kannattane enää yrittää näillä leveysasteilla. Huomioikaapa kaunis mäntypöytä ja floristin sitoma luonnonkimppu! Luonnollisin terveisin Pirttinenän isäntä ja emäntä.
Kuusenkerkkäsiirapin ohjeet löytyy Metsälehti makasiinin numero 4 vuodelta 2009
Ei muuta kuin odottamaan ensi kevättä ja touko- kesäkuun vaihteessa kerämään uusia kuusenkerkkiä.
Valmistus on aikaa vievää, mutta makuelämys korvaa kaiken vaivannäön.
Aurinkoista kesää kaikille Metsäntytöt ja -pojat.
terv Metsäntyttö
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Nam,nam kerrohan metsäntyttö lisää kyseisestä tuotteesta.
Jospa arvaisin, että kyseessä on yskänrohtona käytettävä tuote?
Herkullinen makuidea ensi kesälle. Tänä vuonna kasvua on jo ollut niin, että ei kannattane enää yrittää näillä leveysasteilla. Huomioikaapa kaunis mäntypöytä ja floristin sitoma luonnonkimppu! Luonnollisin terveisin Pirttinenän isäntä ja emäntä.
Kuusenkerkkäsiirapin ohjeet löytyy Metsälehti makasiinin numero 4 vuodelta 2009
Ei muuta kuin odottamaan ensi kevättä ja touko- kesäkuun vaihteessa kerämään uusia kuusenkerkkiä.
Valmistus on aikaa vievää, mutta makuelämys korvaa kaiken vaivannäön.
Aurinkoista kesää kaikille Metsäntytöt ja -pojat.
terv Metsäntyttö