Keskustelut Luonto Suomusalmi. Raakkujoki Vastaa aiheeseen: Suomusalmi. Raakkujoki

Vastaa aiheeseen: Suomusalmi. Raakkujoki

Keskustelut Luonto Suomusalmi. Raakkujoki Vastaa aiheeseen: Suomusalmi. Raakkujoki

Kemppi60

Oli ihan pakko laittaa tämän yrityksen toimitusjohtajan haastattelusta pätkä, siis joka aamupäivällä ei voi kommentoida vedoten mm. rikostutkintaan mutta illalla kommentointi onnistuukin koska rikostutkinta on kaiketi juuri nyt lomalla..

HAKKUUSUUNNITELMA, jossa ohjeistettiin metsäkoneen kuljettaja ajamaan raakkujoen yli Suomussalmella, on vain ”yksi aspekti” raakkutuhoon johtaneessa kokonaisuudessa, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlström.

”Mitä hakkuusuunnitelman ympärillä on sovittu roolien ja vastuiden osalta eri toimijoiden kesken? Mitä on suullisesti sovittu ja minkälaisia ohjeita on annettu suullisesti? Tässä on monia aspekteja ja siinä mielessä tämä hakkuusuunnitelma on yksi aspekti tässä kokonaisuudessa”, Sohlström toteaa HS:lle .

Ovatko suulliset ohjeet siis voineet poiketa hakkuusuunnitelmasta? ”Se on poliisin ja viranomaisten asia selvittää. Varmastikin tämä tulee ilmi poliisitutkinnassa ja varmastikin poliisi tiedottaa omasta tutkinnastaan siinä vaiheessa, kun se on edennyt ja valmistuu.

Voiko olla säälittävämpää selittelyä?