Keskustelut Tekniikka metsäkone yrittäjä Vastaa aiheeseen: metsäkone yrittäjä

Vastaa aiheeseen: metsäkone yrittäjä

Keskustelut Tekniikka metsäkone yrittäjä Vastaa aiheeseen: metsäkone yrittäjä

metsä-masa

Suorittaja toikin hyvin esille niitä suurten alueyrittäjien vastuusta korjattavista puumääristä ja korjuun lisätöistä. Tässä markkina tilanteessa on hyvä työtilanne kaikilla puunkorjuuta tarjoavilla yrityksillä.

Ne talon pojat joista kerroin aiemmin, osa niistä on käynyt kokeilemassa sitä ison yrityksen aliurakointia, jokunen on tykännyt ja sopeutunut valmiiseen karttapakettiin joka työmaista singahtaa leimikko luettelona hakattavista leimikoista. Suurin osa pienistä yrittäjistä on kuitenkin tullut kärsineeksi  pitemmistä seisokeista ja heikommista leimikko rakenteesta, eli ovat palannut hoitamaan itsenäisesti omaa toimintaa.

Metsänmyyjät lähes aina on tykänneet näistä pienen yrityksen tarjoamasta palvelusta, lähinnä harvennus- ja erikoishakkuun hyvästä työn jäljestä,  sillon niissä on toteutunut paremmin leimikon erikoispiirteet.

Sahurin tarjoama leimikko valikko onkin pääosin sahapuun korjuuta, erikoispuilla lisättynä, näissä pienen yrittäjä etuna on ollut joustavuus ja vahva sitoutuminen ko. firmaan. Joustavuus tässä tarkoittaa työhuippujen tasausta ja erikoispuun maksimaalista talteenotto.