Käyttäjän Visakallo kirjoittamat vastaukset
-
On aivan totta, että matkailu avartaa. Jokaisessa Euroopan maassa, pienimpiä kaupunkivaltioita lukuunottamatta, on metsätaloutta, jopa Islannissakin. Kannattaa kierrellä tutustumassa, niin huomaa epäkohtien lisäksi paremmin ne asiat mitkä meillä on hyvin.
Miltä Osaran aukeilla näytti?
Yhdysvallat on ulkopuolisille erittäin vaikea markkina-alue.
Vai muuttuuko mikään?
Mitenköhän mahtaa Hakkaraisen Teuvolta luonnistua lukuhommat?
Mielenkiintoista rööri roope. Miten seurailet niiden touhuja? Onko susien ja karhujen määrät lisääntyneet vaiko vähentyneet vuosien aikana? Millä tavalla olet seurailun järjestänyt, otatko muitakin mukaan? Missäpäin Suomea toimit?
Jees-Harjavallalle tiedoksi, että maataloissa alkaa olla aggregaatit sähkökatkojen varalle. Taajamissa niitä ei sen sijaan ole.
Vaikuttaa siltä, että nimimerkki rööri roope ei ole koskaan kohdannut sutta eikä karhua silmästä silmään. Olenko oikeassa? Ähtärin eläinpuistoja ja Kolmårdeneita ei lasketa.
Pitkälliset tutkimukset ovat osoittaneet, että karhun ulostetta esiintyy enimmäkseen metsämaalla ja jonkin verran myös viljelyksillä ja pihoissa. Sitä ei juurikaan esiinny toimistojen, asuinhuoneiden eikä muiden sisätilojen lattioilla. Siten metsässä työskentelevät tai muuten liikkuvat henkilöt astuvat suuremmalla todennäköisyydellä karhun ulosteeseen kuin sisätiloissa oleskelevat henkilöt.
Suomi on haastettu EU-tuomareiden eteen kaikkiaan 50 kertaa. Useimmiten kyse on vetkuttelusta direktiivien täytäntöönpanossa.
Suomi on hävinnyt – kokonaan tai osaksi – kolme neljäsosaa oikeusjutuista. Erityisen pahasti Suomi on saanut takkiinsa verotuskiistoissa, varsinkin autoverotuksessa.
Komissio taas on todettu liian tiukkapipoiseksi jätevesiasioissa ja suden suojelussa.
Suomea vastaan komissio nostaa vuosittain pari kolme oikeusjuttua. Esimerkiksi Kreikka, Italia ja Espanja puolestaan joutuvat vihreän veran äärelle kukin kymmeniä kertoja vuodessa.
Yle Uutiset