Käyttäjän Visakallo kirjoittamat vastaukset
-
Kaikkein pahin tilanne onkin juuri se, jos myllyn vaikutuspiirissä ei kielletä rakentamista, koska silloin ei synny myöskään mitään korvausperustetta. Kun rakennuspaikka ei kiinnosta ostajia, syntyy samantapainen tilanne kuin metsien harmaasuojelussa. Kukaan ei korvaa sitä, kun ostajat eivät osta alueelta puita.
Mikä oli siinä syynä? Pekkarinen taitaa vielä pyrkiä Jyväskylän valtuustoon?
Tuossa Järvilinja ym. Kaikkiaan eri hankkeita on aika pitkä luettelo.
https://www.fingrid.fi/kantaverkko/rakentaminen/hankkeet/jarvilinjan-vahvistaminen/
Kyllähän niitä linjoja aika paljon joudutaan tekemään. Sitä nyt tuskin kukaan kiistää. Vihreällä siirtymälläkin on hintansa.
https://www.fingrid.fi/kantaverkko/rakentaminen/arkisto/metsalinja_rakentaminen/
Toki näinkin, mutta on siinä se ero, että ydinvoimaloita ei hajasijoiteta pitkin korpia mahdollisimman kauas sähkönkäyttäjistä.
Metsissä on nyt kohtalaisen helppoa kulkea, joten kannattaa käydä silloin tällöin heittämässä kierros taimikoissa. Kun iso hirvilauma asettuu johonkin, on jälki myös sen mukaista. Väite, ettei hoidettuun taimikkoon tulisi hirvituhoa, ei valitettavasti pidä paikkaansa.
Pienenä vinkkinä nyt kannattaa tehdä 1,5 vuoden sopimus, eli siinä on kyllä kaksi kesää, mutta sen talven siinä välissä saa edullisesti.
Eipä se Venäjä Ukrainan sotaa pelkillä puheilla lopeta. Koska Eurooppa ei halunnut lähettää tarpeeksi aseita, eikä lainkaan sotilaita Ukrainan avuksi, Yhdysvallat sopii nyt Tumpin johdolla Putinin kanssa sodan lopputuloksen. Venäjä saa valtaamansa alueet ja USA saa osansa Ukrainan mineraaleista. Kuten entinen ulkoministerimme Soini tv:ssä aamulla sanoi, isojen poikin nyyttikesteihin ei pääse, jos ei ole mitään viemistä mukana.
Miten samaan aikaan pidennetään kiertoaikoja ja lisätään hakkuita?
Tuontijätteen lisääntynyt käyttö johtuu siitä, että rakentamisen pysähdyttyä poltettavan puujätteen määrä romahti, ja samaan aikaan muun poltettavan jätteen, eli muovin kierrätys tehostui.