Käyttäjän Suden jälki kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 310)
  • Suden jälki

    Onneksi ajattelun vapautta ei voi vielä verottaa. Siksi olisikin suotavaa ajatella kerran päivässä. Vain ajattelun ja hullun luovuuden avulla Suomi saa uusia ideoita, joilla maksetaan minunkin eläkkeet.
    Itse olen innovaattori, joka kertoo mahdollisuuksista. Minusta meidänkaltaisiakin tarvitaan. Ja tulevaisuudessa entistä enemmän.
    Tiedättekö että usassa on 5 000 lobbaria.
    Miten sitten korvaamme 2 m Suomalaisen työt?
    Helpoin tapa on lisätä puun tutkimuksen rahoja 10-kertaiseksi.
    Olla avoin kaikille ideoille. Tämä pitkä tie luo kumminkin edes väylän pärjätä aasialaisia vastaan.

    Suden jälki

    Itsekin arvelen luvallisen ilveksenmetsästyksen olleen vaan tekosyyn karhun ampumiseen. En tiiä muuta kuin mitä olen ohimennen lukenut.
    Tarina voi olla myös oikeasti tapahtunut, kuten asianomaiset sen kertovat. Yleisesti kaikki valehtelevat jossain asiassa.
    Kotisalapoliisina ensiksi kiinnitti huomio haulikkoon. Kuinka yleistä on ampua ilvestä aseella, jonka kantavuus on 50 m. Haulikko kai sopii ennemmin supien häätämiseksi koloistaan.
    Tilanne voisi olla seuraava:
    Rehellinen seurue meni todella ilvesjahtiin, mutta joku/jotkut pienessä sievässä päättivät mennä katsomaan supin pesää. Sieltä tulikin karhu koiran ajamana. TAI
    Miehet tiesivät karhun asuvan siellä ja haulikolla päättivät tappaa sen pesän suulle, TAI koko metsästysretkue huonosti päättyneen ilvesreissun jälkeen päättivät kaataa karhun.
    Mikään näistä ei ole koko totuus, mutta osatotuus löytynee jostain tästä.
    Jos palstalla on muita puoroo.faneja, niin jatkakaa pohdintaa.

    Suden jälki

    .

    Suden jälki

    Koko keskustellussa pitää muista aina ilmaston vaihtelut, kun mennään etelästä pohjoiseen. Sademetsissä on aivan käsittämätön eläinmaailma ja kaikki taistelee jokaisen kanssa elintilasta. Siellä kuollaan sukupuuttoon ja uusia lajeja syntyy koko ajan.
    Vaikka saksassa jääkausien alapuolella kehitys on mennyt niin ettei ole suuria muutoksia faunassa, koska kaikki ovat niissä omissa lokeroissaan. Syy on tasainen ilmasto. Ei ole tappavan kylmiä talvia, jotka muuttaisivat elinolot kerralla. Kun taas Suomessa eliöt joutuvat kokoajan muutosten kouriin. Mikään ei ole niin varmaa kuin se, että kaikki on epävarmaa. Siinä on tutkijoille ennustamissta. Napapiirillä se vasta elämä on sykleistä kiinni. Hyvä kesä luo sopulit ja kaikilla menee hyvin. Huono kesä tappaa melkein kaikki. Tämä kaikki on täysin luonnon mukaista vaihtelua. Suomessa valitettavasti petojen metsästys saattaa muuttaa tätä rauhaa tavalla, johon Suomalainen luonto ei ola sopeutunut. Luonto kesti sen aikoina, jolloin mies ja rihla menivät metsään elättääkseen perheensä. Nykyinen huvimetsästys tulee tappamaan luonnon kierron, jos sille ei panna tiukoja rajoja.

    Suden jälki

    Onhan noita levälleen olleita muutamia latvuksia tullut kaadettua.
    Pari konkeloakin jotka olivat kallellaan minua kohti. Muutama konkelo oli alapäästään niin tyvilaho, joten jätin ne suosiolla ammattilaisille.
    Latvuksesta lahoja en viitsinyt edes koskea. 30 vuotiaiset taimikot eivät sovi sahalleni. Sahani toimii parhaiten terveissä, pihkaa hyvin vuotavissa paikoissa. Sekametsään en koske.

    Suden jälki

    HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE. Runolla.

    Uusi vuosi uutta tuo
    Hyvää, jos luoja suo
    Metsä sille paljon antaa
    jok raivaussahaa jaksaa kantaa

    Suden jälki

    Koska ruuhkaa ei ole, niin jatkan omia höpötystäni.
    Kun lepän bakteerit ovat alkuperäisiä Suomalaisia eläimiä, niin voisiko yrittää samaa muillakin puilla. Lepän typpeä tuottavat bakteerit annetaan tutustua muidenkin puiden kanssa. Sitähän tietysti tapahtuu koko ajan, mutta entäs jos se annetaan heti siemenessä. Sitäkin tehdään.
    Entäs jos pienellä geenitutkimuksella muokattaisiin lepän bakteereja soveltuvaan vaikka viljan kasvatukseen ?
    edelleen työtön; 040-52 79 620

    Suden jälki

    Mitä lämpimämpi maa sen enemmän bakteerit hajottavat biomassaa uudelleen käytettäväksi. Tropiikissa sitä tapahtuu koko ajan ja varmaan se on yksi syy miksi kaikki kasvaa niin nopeasti. Suomessakin tapahtuu routarajan alapuolella uskomattomia tarinoita, joista meillä ei ole hajuakaan. Luulemme tietävämme asioista.
    Todellisuudessa Suomen oloissa on tehty vasta muutama tutkimus juurten ja bakteerien yhteiselosta. Kiitos edes näistä! Tulevaisuuden kannalta bakteerien toimintaa ja niiden merkitystä eri olosuhteissa olisi suotavaa tutkia enemmän. Bakteerien toimiminen on elintärkeä asia koko Suomen luonnon kannalta. Määrärahojen puute ja eri sektorien kilpailu rahoista kuuluu asiaan. Silti toivoisin että joku Päättäjä panostaisi asiaan.
    Käpytikan munan värityksen tutkiminen voi olla jollekin erittäin tärkeää, mutta….

    Suden jälki

    Kiios Jalkaselle hyvistä kommenteista. Uskon puiden nyt nukkuvan, …mutta miten ne bakteerit, jotka itseasiassa tekevät suurimman osan juurien työstä. Kun puun antamat sokerit loppuvat, niin onko bakteereillä tulevaisuuden uskoa, eli jatkavatko ne omia toimiaan ?
    Toisaalta ajatellen antaako puu syksyllä ylimääräiset ravinteet juuriston bakteereille?. Mitä siis tapahtuu syksyllä ylimääräisille ravinteille, joita puu ei tarvitse itse selvitäkseen talvesta. En oikein usko että puu vapaaehtoisesti pudottaisi neulasien tai lehtien kautta yhtään turhaa pois, ellei ole pakko vaikka hallan takia. Puun on pakko olla sosiaalinen bakteerien kanssa. Mutta jos alaspäin siirto tapahtuu, niin miten sen puu tekee. Hengityshän on vain haihdutusta.
    Pyydän jo anteeksi tyhmää kysymystä. Vanha viisaus: ” Yksi hullu kysyy enemmän kuin 10 viisasta ehtii vastata”

    Suden jälki

    Kuten Horjumaton asian hyvin ilmaisi. Nyt on kysymys puukaupan rehellisyydestä ja ennenkaikkea moraalista. Puukauppa voi olla moninkerran vaikeampaa jos myyjä uskoo ostajan kusettavan itseään.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 310)