Käyttäjän Suden jälki kirjoittamat vastaukset
-
Uskon ihmiskunnassa olevan potentaalia kestää tuleva jääkausi.
Se vaan vaatii enemmän kuin venetsian patenttitoimisto, joille Hollantilainen tuli patentoimaan kaukoputkea. Aikaa meni ja kai patenttia ei myönnetty. Samana vuonna tai seuraavana galilei ”keksi” kaukoputken. Loput on historiaa.
Ihmisen historia on vaan ohut siivu koko universumista.Suden jälki 8.4.2014, 14:41Harjakaiset lujittaa kaikkien yhteyttä. Se kertoo onnistuneesta toiminnasta ja avaa uusia ovia.
Hyvin onnistunut homma on kaikkien ilo ja se kantaa todella pitkälle.
Harjakaisissa on viimein aikaa kertoa se, mitä ei voinut tekemisen aikana sanoa. Hyvä isäntä muistaa aina kehua työntekijöitään.Suden jälki 8.4.2014, 14:26Pinsiön vaarin loistavat ajatelmat saivat aikaan uusia ajatuksia.
Entäs jos aurinkomme kiertorajalla on jokin iso kappale, joka tulee tasaisesti ja aiheuttaa sen kallistuman. Kiertoaika vaikka 300 000 vuotta. Sitähän emme vielä tiedä, muta kuullostaa nopeasti ajatellen hyvinkin mahdolliselta. Maapallon kokoiseen palloon sen pitää olla joko iso tai mennä aika läheltä. Mikähän se voisi olla?
En edes tiedä mikä avaruudessa liikkuvat esineet saavat liikkumaan.
Miksi pyrstötähti liikkuu ja hidastaako se nopeuttaan.
Miksi se ei vaan hyydy tyhjään avaruuteen.Suden jälki 5.4.2014, 18:10Kirkko pakotti aikoinaan uskomaan vain yhteen ”oikeaan” toteuteen ja sen satoa valitetavasti noudatamme nykyäänkiin.
Luullaan että yleisesti tullut mielipide on ainoa oikea. Mutta vain faktat ovat tosia ja ennusteet ovat ennusteita. Fakta on se että jääkaudet tulee ja menee. Siinä välissä ihmiskunta on kehittynyt pikku hiljaa nykyiseksi. Faktaa on myös se, että jääkauden jälkeen ja ennen jääkautta sääilmiöt ovat vaihdelleet todella paljon.
Oikeastaan nyt eletään vielä aika tasaista kautta, jolloin ajatukset pitäisi panostaa siihen, mitä teemme kun se jääkausi vääjättömästi taas tulee.Suden jälki 31.3.2014, 15:21Ehkä tulevaisuus löytyy jossain muualta.
Suden jälki 31.3.2014, 14:53Maapalon jja auringon kannalta miljoona vuotta ei ole edes ajanjakso.
Aurinko kai elää samaa elämäänsä kuin aina ennenkin.
Vaikuttaako tähden imevät kappaleet maapalloon.
Voisiko olla niin että aurinko kerää jotain kaukaisilta kiertorajoilta vaikka jonkun ison tuntemattoman esineen, joka tuo sen auringon aiheuttaman jääkauden.
En tiedä, mutta joku aiheuttaa sen aina jääkauden, ja se ei ainakaan ole ihminen.Suden jälki 31.3.2014, 14:31Dna tiede on jo arkipäivää. Jenkeistä saat omat tietosi alle tuhanneella. Kuinka metsäteolllisuus jätti mahdollisuutensa käyttämättä.
Suden jälki 31.3.2014, 13:55Tuo ympäristöennuste on aivan huuhaata. Se perustuu vain nykyisen luokan pelkoon tulojen vähenemisestä. Jos saharan kaltainen kuivuus levittyy vaikka 500 km pohjoisemmaksi, niin viinilaatuja pitää muuttaa. VOI VOI. Ompa kauhea muutos nykyaikana.
Mutta miettikääs vaikka siperian ikiaikaisia maita, joille sulaneet jäävedet ovat tuoneet kaikkia ravinteita ja siellä se on ryssän pelto odottamassa kyntäjää.
Jos maapallon elämää yhtään osaa ennustaa, niin luulen että ennen tulevanjääkautta, niin saamme elää 5 000 vuotta ennennäkemätöntä lämmintä aikaa, kuten aina ennenkin.Suden jälki 27.3.2014, 12:32Oonhan ollut ihme säätämistä koko ketju. Totuus muuttuu aina joka sivulla ja uutta tietoa tulee tipoittain.Loppua ei varmaan edes nähdä.
Tämä tulee aina olemaan yhteisomistuksen suurin kirous. Liittämällä tilasi muiden päätettäväksi luulet huolten poistuvan. Väärin.Joudutkin kokoajan miettimään kuinka sinua kupataan.Yhteisomistuksessa aina porukkaan iskee änkyröitä, joille mikään ei kelpaa.
Eniten näissä kolhooseissa minua risoo enemmistön päätös. Enemmistö voi haluta tonttisi ympärille kuusikon, ja mitään et voi.
Vaikka möisit omistuksesi, niin kuusikko pysyy. Kauniit, harmoniset esitteet eivät poista ihmisluonnon raadollisuutta. Hyvinä aikoina se pysyy piilossa, mutta heti kun asiat muuttuvat huonommaksi niin se tulee aina esiin. Ja mitään et voi.Suden jälki 18.3.2014, 13:31Olen yllättynyt, kun asiaa ei tyrmätty heti. Se kertoo keskustelukulttuurin muutoksesta ja aihe on sen verran uusi, että jokainen haluaa hiukan sulatella asiaa. Tuli jopa muutama kannustava kommenttikin. Miten sitten palmuja saisi Suomeen?
Ensiksi pitäisi kai tutkia lapin vaivaiskoivun ja palmun dna. Sieltä voisi löytä ne erot kasvun ja talvenkestävyyden välillä. Voisi olla aika mielenkiintoinen palmu, joka kasvaa vain 1 kuukauden vuodessa.
Kaupallista arvoahan en heti keksi muuna kuin koristekasvina.
Geenien muuntelu tulee lisääntymään aivan varmasti ja sen tietämys leviää joka paikkaan. Suomessa ja Eu:ssa näitä geenimuunneltuja kasveja vierastetaan, mutta kiinassa ne koetaan vastaukseksi ruuan lisääntyvään tarpeeseen. Suomi ei yksin pysty tutkimaan asiaa.
Aloitukseni tarkoitus oli herättää ihmisiä ajattelemaan.