Käyttäjän Petri kirjoittamat vastaukset
-
Hyviä vinkkejä tulee!
Kiitos!Suorittava porras on oikeassa. Jotta nuo rungot saisin pistettyä haloksi niin mulla pitäisi olla kuukauden loma käytettävissä. Ja sen jälkeen voisi olla aika naatti olo. Heh heh!
Mikä tuo myrkkykäsittely siis oli – mitä ainetta näihin on pruukattu käyttää?
Halkominen olisi järkevää jos matka kohteeseen ei olisi näin pirun pitkä.
Nyt tietysti joku älähtää, että mitä järkeä on pitää metsää jos matka on pitkä.No, senpä takia, että tämä metsäharrastus on mukava vastapaino kaikelle muulle elämässä. Kun juuret on kuitenkin maalla niin kyllä se veri sinne päin vetää aina kun mahdollista on.
Halot sitä paitsi jäisivät lähinnä eläinkunnan ihasteltavaksi. Itse en niitä koskaan ehtisi polttaa.
Useamman käyttäjätunnuksen löytyminen luultavasti paljastuisi tarkastelemalla IP-trafiikkia serverille.
Ensolainen evakko antoi vinkin, mitä olin itsekin jossain vaiheessa pohtinut. Tuo aisaaminen taitaa olla aika hyvä ratkaisu. Edellyttäen, että takapotkun varalta pitää itsensä valppaana.
Kiitos!Kiitos kommenteista!
Hommaa vaikeuttaa hieman tuo matka, about 3 tuntia kohteeseen. Eli en ihan just lähde polttopuiksi pätkimään ja haloiksi lyömään.
Eiköhän tähän vielä jokin ratkaisu tule ennen kriittisiä hetkiä eli kesää.
Tuo muovihomma ei nyt hirveästi innostaisi, mutta sitäkään ei suljeta pois. Kaikki neuvot otetaan kiitollisuudella vastaan.
Harmaata taloutta lienee molemmissa maissa, mutta tilastoitu tieto vuodelta 2012 näyttää tältä:
Viro: 10.770.760 m3.
Suomi: 28.195.000 m3Tämä siis kaikkien puulajien osalta.
Lähteet: stat.ee, metla.fi
Monellakohan on useampi käyttäjätunnus?
Eräs menetelmä puun hintavertailulle olisi myös verrata puun hintoja per capita GNP:hen, eli bruttokansantuotteelle henkilöä kohti.
Tulokset lienevät tuossakin hyvin samankaltaisia kuin edellä tehty hintavertailu keskimääräisiin tuloihin nähden tulonsaajaa kohti.
Markkinatalouden tavoitteena on täydellisesti toimivat markkinat (ts. ei monopoleja, oligopoleja, monopsoni-tilannetta tai muita häiriötekijöitä). Se on markkinataloutta, mihin pyritään, mutta minkä saavuttaminen on vaikeaa.
Muihin epäsymmetrisiin markkinoihin ei edes kannata vedota.