Käyttäjän Pähkäilijä kirjoittamat vastaukset
-
Kyllä homo sapiens on viimeiseen 50 vuoteen osannut ampua omaan jalkaansa täydellisesti. Ei pelkkä maidon homogenointi ole ongelmaa aiheuttanut kun allergioiden määrä on räjähjänyt kasvuun myös maitoa juomattomissa maissa ja täysin oireettomien määrä laskee kun BSE lehmän häntä
Hypogonadismi myös lisääntyy joka vuosikymmenellä enemmän. Nyt länsimaissa mutta eiköhän tämä leviä ympäri maailman elintason noustessa joten ihmiskannan kasvuun tulee omia lääkkeitä, vaikkakin hitaanlaisesti.
Pähkäilijä 23.2.2013, 21:23Tuollaisista yksilöistä on koirakin lähtenyt liikkeelle, paremmin ihmisten kanssa toimeentulevista yksilöistä. Helppo tuo napanuora on katkaista, kun yksikin koti/lemmikkieläin sukupolvi pääsee syntymään vailla ihmiskontaktia ja kasvaa sillein ensimmäisen vuoden ei niitä enää kesytetäkään. Kissojen kanssa sen huomaa kun ennenvanhaan pääsivät villiytymään joissakin paikoissa tuli siitä sitten kylätalkoot saattaa kanta kuriin. Minkä tahansa elikon sitä kotiin pentuna ottaakin on siinä oma kouliminen ennenkun pääsee itse luomakunnan herran ominaisuuteen.
Tarttee hirvet & porot kesyttää ja aidata. Niitä ruokkimalla saa omat lihat hankittua, luonnossa ne on kuitenkin villejä eikä päästä kontrolloimaan.
Pähkäilijä 22.2.2013, 17:23YLE Teemalta tulee uusintana tänään 2000 otsikon juttu
Pähkäilijä 21.2.2013, 22:03http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/1074321838/Poroja+YlaLapissa+jo+liikaa
Jos sudet tappavat tuhat poroa vuoteen ei se siltikään pelasta kaljuiksi kaluttuja jäkälikköjä. Jostain syystä ei poroja ole Lapissa siltikään liikaa vaan susia.
Pähkäilijä 21.2.2013, 18:48Pieni lobbaus on paikallaan ennen kokousta. Laske samalla valmiiksi minkä koaliition yksiköt riittävät enemmistöön.
Niin ja samalla uusien yksikköjenkin laskenta on usein kohdallaan kun ne usein ovat vuodelta miekka ja kypärä.
Pähkäilijä 21.2.2013, 17:09Uppia – tai itse itselle vastataen kuten täällä on tapana 🙂
Suomessa on päästy nyt uudelle tasolle soiden suojelun ja fossiilisen tuontienergian kanssa. Valko Venäjältä tuodaan Suomeen poltettavaksi turvebrikettejä. Siellä on valtioillinen kehittämisohjelma jolla vuoteen 2020 mennessä on tarkoitus nostaa nykyisestä 1.3 miljoonasta tonnista vuodessa tuotanto 1.7 miljoonaan tonniin. Päämarkkina-alueet ovat Puola, Liettua ja Ruotsi.
Tämä rahan ulkomaille kantaminen Suomesta saa aina vain uusia piirteitä vaikka jotain voitaisiin tehdä jopa kotimaisenkin työllisyyden ja vaihtotaseen vajeen suhteen…
Pähkäilijä 21.2.2013, 16:56Onhan täällä strutseja, villisikoja, biisoneita jne lihakarjana nyttenkin niin menishän helppohoitoisena emä ja pari mullikkaa. Minkä verran tarviaisi talviruokintaan aidattu taimikkoa ja kesäksi niittyä?
Jossain toisessa ketjussa (en muista kuka) kertoi että koira aina haukkui 5 hehtaarin hoitamattomasta risukosta hirviä ja ympäristön puut olivat koskemattomia, vähän kun Nätti-Jussi meni niin tiheään metsään töihin että uran hakattua sieltä tuli viikon verran lintuja ja nelijalkaisia pois.
Jos aitoja pystyttää niin voihan niillä pitää hirvet sisäpuolella eikä aina ulkopuolella. Että montakos sataa metriä 110 kV linjanpohjaa tarviaa per hirvi aidata talvilaitumeksi?
Pähkäilijä 21.2.2013, 05:25Jos villieläintä ei saa kesyttää niin eihän meillä olisi yhtään koti/lemmikkieläintä olemassa…
Pähkäilijä 20.2.2013, 05:40Meillä olisi aivan valmiina tekniikka siihen, että lahopesäkkeet tunnistettaisiin paremmin. Nimittäin jokainen kaadettava puu leimataan jo nykyisin hakkuukoneella ja olisi hyvin pieni lisätyö tuottaa metsänomistajalle ”lahokartta” leimikosta. Toisin sanoen lahon puun kohdalle voisi digitaaliselle kartalle piirtää pisteen ja pisteen koko voisi määräytyä kannon koon mukaan
##############GPS ei ole puomin päässä vaan itse koneessa. Tuohon GPS heittoa vähän ja sitten arpomista 20 metrin halkaisijalla mistä suunnasta puu on tehty koneeseen nähden, 10 metrin ulottumalla alue on kuitenkin 314 neliöä.
edit, ei 20 metrin säteellä vaan halkaisijalla… 😉
Pähkäilijä 17.2.2013, 20:27Suorittava porras,
tulin aivan samoihin aatoksiin juttua lukiessa. Jos ensin käydään raivaamassa kuvio ja sitten tuo 300 mottia riittää koko talven urakointiin niin siinä saa maanomistaja maksaa tekijälle jo puista jos jotain meinaa viivan alle jäädä tai hakkeen MWh hinta on sitten noussut samalle tasolle löpön kanssa.
Talkoisksi energiapuun teko yleensä menee vaikka kyseessä pitäisi olla liiketoiminta kohtuullisella liikevoitolla. Tosin jos on rahaa harrastaa niin Suomi on siihen vapaa maa.