Käyttäjän Leevi Sytky kirjoittamat vastaukset
-
Keiteleen sahayritys on kasvanut ja investointetja mm. jatkojalostukseen on tehty koko ajan. Nyt alkaa puun saatavuus asetaa rajoitetta kasvulle. Puu on kallista, kun sitä haalitaan yhä laajemmalta alueelta.
Tämän seurauksena on luonnollista, että laajentuminen/yrityksen kasvu tapahtuu muualle Suomeen. Toiminta on viisasta; jos yritystoiminta ei kasva, se alkaa pian näivettyä.Tämä nyt on vain tällaista omaa ajattelua, mutta näin toimii kapitalismi.
Kylävainio tekee kohta ”aabeeceet”. Mikäs siinä tehköön vaan. Mutta pölkky ei tykkää Kemijärvi-rojektista. Paha kilpailija, ei muuten, mutta taistelu puunmyyjien sieluista tulee olemaan raakaa.
Mitä tämä Niko täällä kohkaa? Ota pillerit ajallaan, niin ei tarvitse höpötellä joutavia.
Ruma näkymä, vai tuikea tuoksu pelasti lampaat?
AMATTIMIES ei olekaan neitimäinen vellihousu. Täällä näyttää olevan nämä härmän häjyt (Pohjanmaalaiset), pahimpia pelkureita. Kyllä ne kovin uhoo ja luuvitosta suosittelee, mutta tosipaikan tullen juoksevat peräkamarin sängyn alle piiloon. Hehhehhehheh!!!
No eipä ole. Mutta kysymys antoi ajattelemisen aihetta.
Pitikö käväistä, köh köh, sovintolompakolla, ennenkuin mykkäkoulu loppui?
Onhan silläkin suuri merkitys kun saa hyvän fiiliksen onnistuneesta työstä.
Lisäfiilikset tulee kun taimet kasvavat ja niitä ohikulkeissaan katselee hangonkeksinä.Taimikon heinäyksessäkin on pyrittävä saamaan se optimaalinen hyöty mahdollisimman vähällä työllä.
Olen omissa toimissani tullut siihen tulokseen, että heinäys kannattaa tehdä heinäkuussa. Silloi on vielä kasvukautta jäljellä ja kun varjostava heinä poistetaan, taimet venähtävät pituutta valoa saatuaan.
Ja oikein ajoitettuna uutta heinää ei ehdi kasvaa ennen talven tuloa siinämäärin, että heinä lumen avulla painaisi taimet maahan.Jaha, Jesse vietti yön putkassa. Pitikö emäntä kotimaisen puolituntisen?