Käyttäjän kmo kirjoittamat vastaukset
-
Näyttää monet maakuntien sähköyhtiöistä keräävän 20-40 euroa kuussa pelkkiä perusmaksuja ja sähkön siirto per kWh samaa muutama centti/kWh niin ei auta omat paneelit eikä klapit jos verkossa on kiinni.
Jos tieoikeus on osoitettu paikkaan mistä vesi ei virtaa pois niin mitä tienrakentajan pitäisi tehdä? Kaivaa kilometrikaupalla ojia metsään minne ei ole tieoikeutta?
Tuulivoimalan teho on suoraan verrannollinen lapojen pyyhkäisypinta-alaan. Lavattoman voimalan teho jää pieneksi verrattuna nykyisiin myllyihin. Jossei sitten kokonaista metsää pystytä.
Hauska kuva kun jättää taustakartan pois. Kuvitelkaa loput. Siis Suomen susireviirit 2024.
Suurempia vaaroja on erilaiset oman elämänsä helmenkalastajat, ja ne metsänomistajat jotka keksivät että kun heittelevät raakut rannoille niin eipä niistä sitten enää mitään haittaa ole.
Voisivat myös tutkia miten monta miljardia ympäristötukia on annettu maataloudelle ja mitä sillä on saatu aikaan. Meinaan, vesi.fi kartassa esim kaikki lounais-Suomen ojat ja joet hohtavat fosforista punaisina.
Kysymykseen on niinkin triviaali ratkaisu kuin mennä metsatilat.fi sivustolle ja laittaa rasti ruutuihin ”Ranta” ja ”tie perille” niin siitä vaan valitsemaan. ”Hyvät kalavedet” ruutua ei valitettavasti ole.
Koittakaa nyt ensi talvi vielä kärvistellä Helsingin kivihiilikäryissä, keväällä 2025 pitäisi kivihiilen poltto loppua. Sitten voitte aloittaa valituksen miksi kivihiilivoimalat on ajettu alas sähkön hinnan nostamiseksi!
Kyllä tuo minulle kelpaa että muutaman sata metriä ilmajohtoja hyvän metsäpohjan päältä kaivavat maahan.
Mikä ongelma 45 metrin kaistoissa on? Heti kun Kalle Kehveli kiireiltään ehtii julkaista tieteelliset artikkelinsa raakkujen hyvinvoinnista voidaan suojakaistat samankaltaisella sopimuksella purkaa tai muuttaa paremmiksi.