Käyttäjän käpysonni kirjoittamat vastaukset
-
On sanottu että EU:n pitäisi olla isoissa asioissa iso ja pienissä asioissa pieni, mutta nythän on ollut juuri päinvastoin. Pullonkorkeissa EU oli iso, siitä jaksettiin vääntää, mutta Ukrainan tukemisessa ei ollut mitään yhtenäistä linjaa eikä strategiaa. EU on ollut tomppeleiden pelikenttä.
Poliitikot on päättäneet että suomalaisten metsänomistajien pitää uhrautua kaikkien muiden puolesta ja niellä metsissään muiden aiheuttamat päästöt, vieläpä ilman korvausta, jotta muut pääsisivät vähemmällä. Näin se nyt vaan on.
Lisäksi meidän metsänomistajien lisävelvollisuus on torjua luontokato ja lisätä monimuotoisuutta, nämäkin muiden puolesta, jotta muiden ei tarvitsisi tehdä mitään, kuten vähentää omaa kulutustaan.
Omissa sthileissä on Light 04 laipat.
Hesarissa on juttu saksalaisesta yksityisestä terveysasemasta, siellä lääkäri ottaa vastaan päivässä 90 potilasta ja vastaanotolla käy 150 potilasta.
Kyllä on nyt taas niin paskaa juttua että oksat pois.
Jos lääkäri tekee 8 tunnin työpäivän, se tarkoittaisi sitä että tunnissa se ottaisi vastaan 11 potilasta, ja kukin potilas viipyisi lääkärin vastaanotolla vain vähän yli 5 minuuttia. Ja tuossa ei ole edes ruokataukoja lääkärillä. Kyllä Tolopainen nyt valehtelee tai Hesari- valemedian toimittaja valehtelee tai lääkäri tekee jotain 12-16 tuntista työpäivää, mihin en usko.
Supercellistä omistaa kiinalaiset 84%.
Ne tämän päivän Nokiat on Yhdysvalloissa ja Aasiassa, eihän euroopassa ole sellaisia uuden ajan megayrityksiä. Eurooppalaiset suuryritykset edustaa perinteistä teollisuutta, esim. autoteollisuus. Toki pienen mittakaavan yrityksiä, kuten Rovio ja sen sellaiset, voi Suomeen edelleen syntyä, mutta niiden työllisyysvaikutus on pieni.
Yksi huomio, megayritykset, kuten Facebook, Google, Microsoft, ja monet muut it-alan yritykset on syntyneet yksittäisten, älykkäiden ihmisten ideoista, ja oivalluksista, jotka on aluksi olleet pieniä ituja ja vähitellen ne on kasvaneet jättiläisiksi. Niitä ei ole luotu valtiollisilla julkisen rahan innovaatio-ohjelmilla, ei minkään poliitikkojen päättämien työryhmien ja komiteoiden mietintöjen seurauksina. Poliitikka ja poliitikot eivät luo eivätkä tuota mitään sellaista joka tuottaisi taloudellista menestystä. Ainoa mitä poliitikot voivat tehdä, on pysyä sivussa ja antaa ihmisten vapaasti yrittää eikä tukahduttaa sitä sääntelyllä ja byrokratialla.
Monilla on nyt hirveä pelko että sota Ukrainassa loppuu, pakotteet loppuu ja Venäjältä alkaa taas tulla halpaa puuta.
Ilmeisesti toivovat sodan jatkumista hamaan ikuisuuteen, ettei vaan puun hinta laskisi. Realismia on kuitenkin se, että kävi Ukrainassa mitä tahansa, Venäjän kanssa kaupankäynti ei palaudu ennalleen vielä moneen vuoteen. Voihan Venäjä ihan kiusallaankin estää puun tuonnin Suomeen, kostoksi siitä että Suomi liittyi Natoon.
Juu, ja kohta järjestetään taas jo kahdeskymmenesviides hätähätäkokous.
Usa lopetti aseavun Ukrainalle, se sota oli sitten suurinpiirtein siinä, koska euroopan aseapu on avutonta räpellystä. Ei mene kauaa, kun ryssät marssii Kiovan kaduilla voitonparaatissa.
Maaseudun Tulevaisuudessa mielenkiintoinen juttu, tosin vain tilaajille:
EU:n ilmastopolitiikan raju ristiriita: Saksan autoteollisuus saa ylittää päästörajat ilman sakkoja, mutta Suomea uhkaa jättilasku metsien hiilinieluista