Käyttäjän käpysonni kirjoittamat vastaukset
-
Kyllähän se niin on, että kun ilman amerikkalaisia ei eurooppalaiset olisi kukistaneet natsi-Saksaa toisessa maailmansodassa, niin ei ilman amerikkalaisten apua myöskään ryssää ajeta Ukrainasta. Vasta jenkkisotilaiden lähettäminen Ukrainaan lopettaa sodan ja ryssä pieksetään, tämä on totuus, eurooppalaisista ei ole mihinkään, ollaan nössöjä raukkiksia kaikki eurooppalaiset, niin kansa kuin johtajatkin.
Puhetta kyllä piisaa, mutta Putin uskoo vain voimaa, ei kauniita puheita.
Ja sit jaksetaan haukkua suomalaista ruokaa kalliiksi ja Espanjan lomamatkoilla ihastellaan miten halpaa siellä on ruoka ja ravintolassa syöminen.
Kiinassa on meneillään valtava hiilivoiman rakentamisbuumi
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/0581dcd0-0442-4d8e-9889-fe1cc5673e46
Itse en kyllä luota enää lainkaan Luken ”tutkijoihin”. Luke on poliittisessa ohjauksessa ja ohjeet tulevat Vihreiden puoluetoimistolta. Tulevaisuus tulee todistamaan että minä olen oikeassa.
Maaseudun Tulevaisuuden mielipidepalstalla kirjoittava Veikko Jaakonsaari ihmettelee, miten Luke saa tuloksia joiden mukaan uudistusalalla menee kymmeniä vuosia ennen kuin se on hiilinielu, mutta Helsingin ja Oulun yliopistojen, Ilmatieteen laitoksen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun perustamalla Naarasnevan 230 hehtaarin koealalla, entisellä turvesuolla, turvesuo olikin jo vuoden kuluttua taimien istutuksesta nielu.
Alkaa vaikuttamaan siltä että Luke on valloitettu viheraatteen sokaisemilla tutkijoilla, jotka päättävät jo ennen tutkimuksia, mikä pitää olla tutkimuksen lopputulos.
Jos puoluetuki poistetaan, joutuvat puolueet rahoittamaan toimintaansa keräyksillä ja lahjoituksilla. Jo nytkin ay-liike tukee rahallisesti vasemmistopuolueita antamalla vaalikampanjarahaa niille ja EK tukee samalla tavalla kokoomusta ja ehkä myös muita porvaripuolueita.
”jatkuva mittaaminen liian kallista”
Kyllä kun on vakavasta asiasta kyse, ei kalleudenkaan pitäisi olla mittaamisen esteenä. Epäilen että mallinnukseen liittyy liikaa olettamuksia, joten se ei ole luotettava menetelmä. Siinä ikään kuin menään yli siitä kohtaa missä aita on matalin.
Mitä tulee Ukrainaan, sitä pidetään mustan mullan maana, missä siis peltomaassa on jopa useiden metrien paksuinen ruokamultakerros, kun sen paksuus tyypillisessä suomalaisessa kivennäismaassa on n. 20-30 cm.
Tähän perustuu Ukrainan kyky tuottaa paljon viljaa pienillä kustannuksilla, eli viljelyn panos-tuotos suhde on huippuhyvä.
Minkähänlainen co2 päästö tuollaisessa paksun ruokamultakerroksen pellossa mahtaa olla? Jos se on lähelläkään turvepellon päästölukemaa, niin Suomessa vaadittaisiin varmasti lopettamaan tuollaisten peltojen viljely, jos meillä olisi vastaavia paksun ruokamultakerroksen omaavia peltoja.
Mites se nyt on, kun Koneviestin jutussa toimittaja ilmeisesti on mitannut tuon jutun turvepellon co2 päästön ja Luken tutkijat sanoo että pitää turvautua mallinnukseen, koska päästöjen mittaaminen maaperästä on niin hidasta. Mitäs minä en nyt taas tajua?
Niin kuin Ehnroothkin toteaa, Suomi on hiiri, jonka pitääkin alistua ja tukeutua jompaan kumpaan suurvaltaan, jotta suomihiiri pysyisi hengissä. Lopulta se on kuitenkin voima eikä sopimukset, joka suuressa maailmassa ratkaisee kellä on valta.
Kyllä USA on ykkönen ja Trump on todella hyvä presidentti:
https://yle.fi/a/74-20142204?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp
Sinänsä hämmästyttävää että Ylessä julkaistaan noin Trump-myönteinen kirjoitus. Suomalaisen median toimesta kun ihmiset on saatu aivopestyksi niin Trump- vastaisiksi.