Käyttäjän JHH kirjoittamat vastaukset

Esillä 7 vastausta, 21 - 27 (kaikkiaan 27)
  • JHH JHH

    1. Eli tässäkö on ne oikeat paikat 10mm rei’ille?

    2. Ja pitääkö nuo reiät olla juuri kohdikkain (reiät valkoisessa sekä keltaisessa muovissa), että lämmin ilma pääsee kaasuttimelle?

    3. Mitä tarkoittaa, että ilma ei pääse esteittä sahaajan suuntaan?

    4. Ja kun kesäkelit taas tulee, niin miten ja millä peitän valkoiseen muoviin tulevat reiät, eikö joku superloni tms sula samantien kun ko muovi on melkein kiinni kuumassa sylinterissä?

    5. Ja siis peitän päällykannessa olevat reiät kokonaan, siten että lämmin ilma ei pääse pois kaasuttimen ympäristöstä?

    JHH JHH

    Ohhoh, on hiukan jäänyt tämä harrastesahan parantelu kesken. No nyt kun talvi taas lähestyy, niin tuli homma yhtäkkiä mieleen. =) Eli tässä muutama kuva.

     

    1. Mihin kohtaan teen ne kaksi 10mm reikää? Tuohon piikillä osoittamaani kohtaanko?

    2. Ja olisiko järkeä esimerkiksi pienellä muovinpalalla (ja vaikka popniiteillä kiinni) peittää tuo käynnistinkotelon alareuna kokonaan? Eikös se sieltä vedä kylmintä ilmaa?

    3. Kotelon päältä ei vissiin saa tukkia mitään ilmanotto/jäähdytysaukkoja?

    JHH JHH

    Niin kannattaako ko raivaussahasa käyttää valmisbensaa vaiko itsetehtyä? Ja jo tekee itse, niin pitääkö se olla 95 vaiko 98:a? Ja moniko prosenttinen seos? Ja mitä 2T-öljyä suosittelette?

    JHH JHH

    Tuossa kuva sahan konehuoneesta, ”lämpöseinä” näyttää olevan paikoillaan… Ja sahassa käytetään valmisbensaa, onko se osasyyllinen?

    JHH JHH

    Kiitos vastauksesta. Jos teen nuo kaksi 10mm reikää kaasutinkoteloon, niin pitääkö ko reiät taas peittää jollain jos/kun tekee töitä lämpimillä keleillä (kevät/kesä/syksy)? Vai saako reiät olla kesää talvea auki, silloin ei tarvitsisi moottorin suojakoteloakaan alkaa irroitella reikien teippailun takia…

    JHH JHH

    Onko siis jotain todellista pelkoa, että Metsäliitolle (tai sen osuuskoroille) tapahtuisi jotain? Eikö tuo ole kumminkin samaa riskiä kuin jos rahat olisi jossain osakkeissa/rahastoissa…

    JHH JHH

    Kiitos kaikille vastauksista. Eli kyllä itse tulin siihen tulokseen, että pidän metsän edelleen itselläni ja hoidan sen myös itse.

    Ja jos haluan/haluaisin yhteismetsistä suurinpiirtein vastaavan tuoton 1-2%, niin eikö metsäliiton B-osuudet ole/olisi ihan järkevä vaihtoehto? Viime vuodelta esim maksettu 2,5% ja suurinpiirtein vastavaa prosenttia ovat maksaneet B-osuuksista jo useita vuosia peräkkäin… Pieni osuuskoron verotus, ei työtä, ei murhetta. Vai näettekö jotain riskejä laittaa B-osuuksiin rahaa kiinni? Eikös osuuskorkoja mahdeta maksaa myös pörssikurssien sukeltaessa? Ja tiedän, että niitä rahoja ei saa nopeasti pois osuuksista.

Esillä 7 vastausta, 21 - 27 (kaikkiaan 27)