Käyttäjän Itämaan ihme kirjoittamat vastaukset
-
https://www.google.com/amp/s/docplayer.fi/amp/10528540-Kayttoohje-moottorisaha-varoitus.html
Sivulta 3. löytyy takuuehdot. Osmon pienkoneen sivuilla mainitaan myös ko. takuuehdot. Myös eräs echolla sahaileva ammattimetsuri oli törmännyt samaan yllätykseen.
543 XP löytyy enään huskin omilta sivuilta, xpg malli hävinnyt.
Echon omistajan kannattaa lukea tarkkaan takuuehdot, kun itsekkin ihmetellyt miten voi 5 vuotta olla. Suoralainaus takuuehdoista:
”60 kuukauden (5 vuoden), ammattikäytössä 24 kuukauden (2 vuoden) takuuaika edellyttää seuraavat toimenpiteet:
– Vuosittaisten kausihuoltojen tekemistä maahantuojan valtuuttamassa echo huolto- tai jälleenmyyjäliikkeessä
– Kausihuollot tulee merkitä käyttöohjekirjan huoltotaulukkoon maahantuojan valtuuttaman echo huolto- ja jälleenmyyjäliikkeen merkinnän.”
Kuinka moni on näitä huoltoja muistanut tehdä? Tosin taitaa olla melko toimivia kapistuksia japsit.
Tästäpä se raivaajan korvaaja vielä tulee. Ostohousut jalkaan ja lakkikourassa pankkiin.
Sakkelilla hoituu tuo koukku ongelma myös.
Mielenkiinnolla olisi lisätietoja kaipaillut, tässä kuitenkin yrittäjä lytättiin aika pohjamutiin. Olisi mahdollista myös yrittäjää puolustella, mikäli aihetta löytyisi.
Testaappa 20 laipalla vieläkö katkeaa yhtä nopeasti
Jeessille, mielelläänhän sitä talvipakkasilla sahailisi, jos saisi päättää tämän kausityön ajankohdat. Vyötäröön asti kun on tuota lumen p#skkoo, niin ei siitä mitään tule.
Pihapuita kaatelee, tietkin aurattu perille asti. Parhaassa tapauksessa asiakas lapionut jo tyvet paljaaksi. Ensi viikolla pääsee kaatamaan 120-140cm tyveltä olevia koivuja, ei mitään risuja.
Nyt petkeles muistat väärin, kehui miten uusi saha lähti uutena 3. nykäisyllä. Oli mukavat juttu kyseisellä ukolla, harmi että poisti kanavan.
545fxt, käyttöönotto 3/10/2020, käyttötunnit 1217h, työkierroksilla 86% viimeisin tankillinen.
Tämmöset tiedot antoi tietokone omalle sahalle. Loppusyksystä katkesi yksi kytkinjousi, vaihtoon meni kytkinpaketti samalla kertaa. Muuten selvitty tulppien ja ilmanputsarien vaihdoilla.
Omasta mielestä kestää urakkatyötä, ollut varhaisista ennakkoraivauksiin. 555 on taas ollut päätyökaluna viime syksyn.
Työnantajalle suomalaisen ammattimetsurin pitäminen talossa on tosiaan +/-0 tuotto yrittäjälle, jos tekee isojen firmojen taksoilla.
Jos yrittäjälle tarjotaan varhaisia hintaan 300-350€/ha, ei siitä paljon jää käteen jos haluaa palkata oikean ammattilaisen. Tätä varmaankin metsänkasvattaja tarkoitti.