Käyttäjän isaskar keturi kirjoittamat vastaukset
-
Motokuski ei nyt vastaa kysymykseen, mitä johtaja tekee. Yrityksen johtaminen ei ole tekemistä. Sen verran on tullut johtavassa asemassa työskenneltyä, että minulla on joku käsitys siitä käytännön tekemisestä. Mutta tietääkö motokuski, mikä on se konkreettinen tekeminen johtajilla, mistä ruhtinaallisesti palkitaan?
Kuten sanottu, en kadehdi heidän töitään ja palkkaansa – ei maksa vaivaa yrittää kallispalkkaiseksi johtajaksi. Ovat kyllä oma rotunsa ja vaatii veronsa, kuten moni muukin työ omalla tavallaan.
isaskar keturi 12.11.2022, 17:24Motokuskille. tiedätkö, mitä tuollainen miljoonatuloinen palkkajohtaja tekee työkseen, eli miten käyttää työaikansa? Minusta nämä omilla innovaatioillaan oman yrityksen perustaneet miljonäärit on eri juttu kuin palkkajohtajat.
Tutkimus osoittaa, että jostain syystä hyvällä paikalla ja palkalla olevat kuvittelevat enemmän menestyksensä olevan omaa ansiota kuin muut ja muilla elämän alueilla menestyneet. Kuitenkin syvällinen analyysi osoittaa (ja jotkut tunnustavat), että 2/3 on ”tuuria” – oikeaan aikaan oikeassa paikassa keskinkertaisilla kyvyillä.
Ei kyllä käy kateeksi heidän palkkojaan eikä työtään, kun hyvin pärjää näinkin.
Joskus jossain lehdessä oli pilakuva, että on se kumma, kun tavalliselta duunarilta edellytetään hyvää työnjälkeä palkkansa eteen ja johtajille maksetaan johtajana olemisesta, kun tuloksesta maksetaan erikseen palkkio. Tavan duunari saisi potkut, jollei tulosta syntyisi.
isaskar keturi 11.11.2022, 20:26Täytyy tunnustaa, että hiukan yllätti (positiivisesti) kommentit tähän mennessä. Kateus ei näytä olevan merkittävä voimavara tälle porukalle. Kuten motokuski vähän sivusi, isojen palkkojen kautta valtio ja veronmaksajat parhaiten hyötyvät firmojen menestyksestä. Tosin kyllä aina voi keskustella kaikista uhrauksista huolimatta, voiko jonkun johtajan työpanos olla oikeasti ~500 kertaa duunarin työpanosta suurempi.
isaskar keturi 6.11.2022, 18:22Näin selitetään terveyskirjaston sivulla noidannuoli.
Selän venähdykseksi sanottu tilanne syntyy melko helposti nopean heilahduksen tai äkillisen noston aiheuttamana. Selkä kipeytyy äkillisesti ”kuin puukolla selkään iskien”, jalat voivat tuntua menevän alta, ja usein selkää on kivun vuoksi pidettävä johonkin suuntaan kallistettuna. Yleensä kyseessä on nikamien välisten pienten nivelten antama kipusignaali, joka laukaisee selkärankaa tukevien lihasten kouristuksen. Tällaisessa tapauksessa selkään ei ole tullut varsinaisesti vauriota, vaan kipu tulee pääasiassa jännittyneistä lihaksista, jotka suojelevat selkää enemmiltä liikkeiltä.
Selän venähdyksen aiheuttama lihaskouristus menee ohi yleensä parissa päivässä, mutta voi joskus kestää parikin viikkoa.
Siis venähdyksen ja revähdyksen ero on se, että revähdykseksi sanotaan lihaksen pientä repeämää, kun venähdys on sidekudoksen (jänne, nivel tms.) repeämä.
isaskar keturi 6.11.2022, 12:46En ole lääkäri, enkä tässä iässä enää ala, mutta kerron, miten itse hoidan selkää. Jos kramppi, niin lihasrelaksanttia heti vaan (esim. sirdalud – vain reseptillä). Jos väsymystä (jäykkyyttä) kevyttä jumppaa ja lepoa. Jos iskiashermon tai muu hermopinne nikamien välissä, kävelyä epätasaisessa maastossa – hermot löytävät taas kolonsa.
isaskar keturi 2.11.2022, 12:14Tietokone on se työkalu, jolla käytetään suosimulaattoria, joka on suunnitteluohjelmisto.
Nykysuomen sanakirja:
kalua esine, tavara; irtaimisto; omaisuus (kiinteä tai irtain)
b apuneuvo, väline, apuväline, työväline, tarvekalu, instrumenttieli siis fyysinen laite – muille jutuille on omat termit. Jotkut tosin tykkäävät tästä globaalista enklannin kielisestä maailmasta, jossa esim. sanalla back on jota kuinkin 1000 eri merkitystä riippuen kontekstista. Suomi on rikas kieli, jota vaalikaamme – asioille on ihan omat sanat
isaskar keturi 2.11.2022, 10:02Eipä tähän muuta kommenttia, mutta voitaisiin lopettaa tuo työkalujen väärinkäyttö. Näin oikeiden työkalujen käyttäjänä vierastan sitä, että menetelmistä ja ohjeista käytetään termiä ”työkalu”. Tässäkin tavoitteissa todetaan ”TurVI-hankkeessa kehitetään menetelmiä,”, eli kyse on menetelmistä 🙂
isaskar keturi 2.11.2022, 08:21”Maan tapa” on juuri se nykymääritelmän mukainen rakenteellinen korruptio, jota on vaikeampi tunnistaa. Pelataan hiukan firman pussiin puukaupoissa ja hups ollaankin firman leivissä tuplapalkalla entiseen. Tätähän politikot ja virkamiehet tekevät. Kaivospuoli oikein malliesimerkki.
isaskar keturi 2.11.2022, 08:08Vanhemmat herrat on kertonut, että siellä ne olivat ennen samassa baarissa samassa pöydässä myhistyksen miehet ja firman miehet – kukahan maksoi? 🙂
isaskar keturi 2.11.2022, 07:48Potentiaalinen paikka on mhy:n valtakirjakaupat. Joskus ainakin vuosia sitten tuntui, että ainakin eräs mhy:n henkilö tuntui pitävän riitatapauksissa firman puolia…herätti hiukan ihmetystä.