Käyttäjän Iron Man kirjoittamat vastaukset
-
Kylläpä on taas vaiheeksi pullan pehmeältä sp:tä todella typerää tekstiä.
Ei niitä hirviä varmaan löydy jos istutaan tien varressa tuolilla passissa.
Koetappas nyt vähän ryhdistäytyä,ja lopeta tuollainen lapsellinen samasta asiasta jankuttaminen.Äskettäin tulin metsästä,kävin katsomassa joko saisi puut ajettua pois,ei mitään toivoa paikka paikoin ajourilla vettä puoleen väliin rönttösiä ja todella pehmeäksi on mennyt.
Vettä on tänäänkin tullut kuin saavista kaatamalla.Glyfosaatti tappaa rikkaruohot sitomalla välttämättömiä ravinteita,joita kasvit tarvitsevat pitääkseen puolustuksensa kunnossa.Glyfosaatti ei tapa rikkaruohoja vaan vaimentaa niiden puolustusmekanismit.Näin se tasoittaa tietä maassa oleville taudinaiheuttajille,jotka pääsevät tekemään tappavan työnsä,glyfosaatti heikentää kasvin ja altistaa sen maaperäisille sienitaudeille.
Kasvitautien määrä on lisääntynyt yleisesti 15-18 vuoden aikana.
Neljä pääasiallista maaperän kasvintuhooja sientä ovat fusarium,phytium,rhizoltonia ja phytophthora,jotka aktivoituvat entisestään glyfosaatin käytön yhteydessä.Homesienet kuten fusarium,
tuottavat tietyissä olosuhteissa mykotoksiineja,jotka ruokaketjuun
levitessään aiheuttavat sairauksia eläimille ja ihmisille.Se on myös syöpää aiheuttava,Glyfosaatin ja fusariumin syy-yhteyksistä on paljon näyttöä.Tähän asti on raportoitu 40 kasvitautia glyfosaatin käytön yhteydessä ja määrä kasvaa sitä mukaa kun ihmiset huomaavat glyfosaatin ja tautien yhteyden.Vähän jatkoa.
Glyfosaatti tuhoaa satokasvien mikroravinteita.
Tuhoaa maan hedelmällisyyttä,vähentää tuottavuutta.
Vähentävät sadon ravintoarvoa.
Tutkijat ovat huolestuneita myös siitä että sitä alkaa löytymään koko ajan enemmän pohjavedestä.
Lisäksi kaikki glyfosaatista tehdyt tutkimukset jotka vakuuttavat että aine on oikein käytettynä turvallinen,ovat monsanton rahoittamia ja salaisia tiedonantoa lukuunottamatta.
Riippumattomat tutkija ei tutkimustuloksia saa,joten joka niihin uskoo on uskomattoman typerä tai sinisilmäinen.Lähde:the organic&non gmo report
Emeritusprofessori Don Huber,purduen yliopiston kasvitieteenlaitos.
Apulaisprofessori Ropert kremer missourin yliopiston kt,laitos.Onkos tampesterillakin 241:n.
Kun on kova pää ja riittävän kauan seinään hakkaa niin kyllä se seinä murtuu ja sortuu.
Up,up.
Kyllähän totuus on,että ei ns.metsästäjillä ole kykyjä eikä haluja hirvi ongelmaa hoitaa.
Ainut järkevä ratkaisu ongelmaan on se,että susikantaa pitää roimasti lisätä,jolloin hirvikanta laskeutuu siedättävälle tasolle,ja siellä pysyy.
Huomaa että pullan pehmeä sp.on ns.metsästäjä,sen verran ylimielistä ja petoviha ja pelkoja lietsovaa tekstiä tulee.Ei nyt ole ihan selväksi tullut hyväksyykö Taneli-pappa pedot rikastuttamaan luonnonmonimuotoisuutta mikäli pysyvät poissa pihoista.
No miksei uskaltaisi.