Käyttäjän hikinen94 kirjoittamat vastaukset
-
Konnevesi taitaa olla sopivan matkan päässä eteläisestä suomesta ja tietysti muita isonpia kaupunkeja vielä lähettyvillä. Kun noustaan ylemmäksi rakentaminen hiipuu ja esim pohjois- savon kohdalla se on jo tosi vähäistä. Myytäviä mökkejä voi käydä netistä vilkaisemassa, niitä on paljon. Seurailen noita fb.n tuulivoima sivustoja, joissa kirjoittelee pääasiassa vastustajat. En ainakaan ole törmännyt kirjoituksiin, joissa valitetaan puuttuvan rakennusoikeuden vuoksi. Onko Konnevedelläkään tarvetta tuolle 🤔
Varmaankin saa, omassa laajassa pitäjässäni ei kyllä montaa mökkiä ole vuosikymmeniin rakennettu. Myytävänä kyllä on kymmeniä. Sama kehitys on kyllä joka paikassa pl. joku saimaa ja etelän suuret vesistöt. Aikoinaan tietty ikäluokka näitä väkersi, mutta heidän jälkeläisensä eivät halua enää niitä ja haluavat eroon. Korona osassa suomea vähän muutti kehitystä, mutta jo niistäkin on osa jo myynnissä. Tämä rakennuskielto vouhotus on samaa sarjaa, kuin tuo mikromuovikin. Eli sarjassamme tarinoita, uskokoon ken tahtoo.
AJ voinee kertoa, montako mökin rakennuslupaa esim Kangasniemelle on haettu viimeisen viiden vuoden aikana. Aikahan käsittää vuosia, jolloin myllyistä ei ollut tietoa. Onko myös kukaan valittanut, ettei saanut haluaamaansa rakennus lupaa myllykaavan vuoksi.
Olisi mielenkiintoista tietää, onko Kehveli oikeesti sitä mieltä, mitä kirjoittaa. Jos on, kannattaa olla jo vähän huolissaan.
Paljon puhuu oikeata asiaa. Olisi mielenkiintoista tietää, mistä hän on tämän 6-8 ha päätellyt, kun metsäteollisuuden mukaan se on tuosta puolet. Alueellisesti kyllä voi jopa aiheuttaa metsäkatoakin, mutta valtakunnan tasolla ollaan promille luvuissa. Tanskassa on myllyjä ollut vuosikymmeniä, eikä nämä purkamis ym ongelmat ole siellä ainakaan realisoituneet.
Tuo susilauma juttu on kyllä käsittämätön, näinhän hallintooikeus kumoaa myös kaikkien suurpetojen luvat. Susi on viimeinen eläin, jota myllyt haittaa.
Kannattaa käydä lukemassa, mitä faktabaari kirjoittaa tuulimyllyjen mikromuoveista. Kannattaa myös tutustua faktabaarin toiminta tarkoitukseen ja periaatteisiin. Kyllä totuus taitaa olla, että myllyjen tuottaman mikromuovin määrä on tuhannesosia kokonais määrästä. Siis puhdasta huuhaata on tämä vastustajien keksimä väite. Kannattaa oikeesti ostaa se robotti-imuri, hyvä apu talouteen, vaikkei mikromuovit pelotakkaan.👍
Ehkei se Kalle sittenkään niin viisas ole, mitä metsuri motokuski äsken arveli. Noillakaan ilmeisesti myllyjen vastustajien laskuopilla kun ei päästy kuin parin prosentin tasolle. Jos noin on, mitä yllä kirjoitetaan, lienee paremminkin joku promille oikea lukema🤔
Tuo Rukopiikin ensimmäinen lause osoittaa kyllä vahvaa perehtyneisyyttä asiaan ja ennen kaikkea suurta viisautta 🤭
Muovipussit todella voitaisiin kerätä, mutta niinhän ei yleensä käy, samoin tienvarret on täynnä muovipulloja, joita onneksi jotkut pullopartiot keräilee. Kukahan kerää sen moninkymmen kertaisen liikenteen aiheuttaman mikromuovin tien varrelta. Sitähän on kertynyt vuosikymmenten aikana aika tolkusti. Kyllä tuo mikromuovista jauhaminen osoittaa myös sekä tiedon puutetta ja ennenkaikkea hyvin harvinaisen lahjakasta typeryyttä.
Ehken kannattaa ostaa robotti imuri, jolla voisi vähentää ihan merkittävästi tätä altistumista.
Varmaankin nousee, siirtolinjoja on jokatapauksessa rakennettava, olipa myllyjä tai ei. Kaikkiaan suomessa on muutama satatuhatta km johtolinjaa.
Tämä mikromuovi juttu on yksi näitä pöljiä väitteitä, mikä toistuvasti tulee esiin, vaikka löisi taulukot esiin. Tuulivoima kriitikotkaan ei laskelmissaan saa, kuin muutaman prosentin vaikutuksen mikromuovin kokonaismäärään. Vähän suurempi, kuin huonepölystä aiheutuva. Liikenne on moninkymmen kertainen ja teillä ja huoneissa ihmiset taitavat aika paljon oleskella. Tämmöiset typerät väittämät juurikin vievät sitä uskottavuutta heiltä.
Sähkölinjoihin menehtyy suomessa n 100000 lintua vuosittain. Siinä on monenmoista haikaraa. No, kiertoonhan ne menevät.