Keskustelut Luonto Ympäristöjärjestöt vailla faktoja?

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 298)
  • Ympäristöjärjestöt vailla faktoja?

    Merkitty: 

    Nalle väitti kirjansa julkistamis tilaisuudessa,että ”ympäristöjärjestöt” toimivat ilman faktoja! Mitähän nämä ”ympäristöjärjestöt” ovat?

    Kartelli epäilyn Nalle sivuutti parilla sanalla. Sattumalta Aamu TV  kertoi tänään Pentti Linkolasta. Linkola kertoi jo 60-luvulla tulevasta. Ilmastonmuutos ja luontokato on toteutunut vielä synkempänä,kuin Linkola arveli!

  • Puuki

    Ihan kuin sillon kun on puhe kemeratuistakin:   Viheriöitä valittajia tulee linjoille vaikka omilla järjestöillä olisi irtorahaa enemmän kuin mo:lla( jotka tekkee jo oman osansa ) alottaa luonnonsuojelu ihan käytännössä eikä vain toisten metsien suojeluja ehdottamalla.

    Onhan toki LSL aloittanut bisneksen tekemisen ennallistamisfirman kautta . Vaikka siinä onkin vikana , että ei vähennä se homma niitä kasvihuonekasupäästöjä oikeasti niin  kuin mainostavat.   Luonnonperintösäätiö taitaa olla ainut oikeasti  ls:uun keskittyvä toimija sillä puolella.  Muut ns. suojelee yhteisillä  ja yksitysten kustannuksella.

    A.Jalkanen

    Metsätieteen Päivän 2021 tiivistelmäkirja. Esitykset tulevat varmaan myöhemmin verkkoon. Aamupäivästä kiinnostavia muun muassa Tuomas Aakalan esitys luonnonmetsän rakenteista ja Heli Peltolan esitys metsänhoidon tulevaisuudesta.

    http://metsatiede.org/wp-content/uploads/2021/10/MTP2021_tiivistelmakirja.pdf

    Iltapäivän annista lukijoita saattaisi kiinnostaa vaikka SUSI-suosimulaattori, joka arvioi kunnostusojitustarvetta. SUSI-käyttöliittymä:

    http://colab.research.google.com/drive/1zGx1LMReip4qYFzYf6eTjL2TTnPl8mTR?usp=sharing

    Rane

    ”Saimme varsinaisen toiminnan tukea julkishallinnolta, muun muassa ulkoministeriöltä, ympäristöministeriöltä, EU:lta ja Metsähallitukselta. Ulkoministeriö tukee WWF Suomen ympäristönsuojelu- ja kehitysyhteistyöhankkeita. Julkishallinnon tuki oli tilikautena yhteensä 2 569 909 euroa eli noin 25 prosenttia kokonaistuotoista.”

    Metsähallituksen liikevaihto on siinä 360 miljoonaa(suurinpiirtein samaa luokkaa on Greenpeace)) joten irtoaahan siitä tukea WWF:lle jonka liikevaihto on yli 500 miljoonaa.Mitähän MH luulee saavansa vastineeksi?

    Kurki

    Ilmastonmuutos ja luontokato on toteutunut vielä synkempänä,kuin Linkola arveli.

    Ei näy ilmastonmuutos toteutuneen synkempänä.

    Petkeles

    Nyt tiedetään Joulu-helmikuun lämpötilojen keskiarvot muutamilla suomalaisilla paikkakunnilla kahdella otannalla valitulla vuosikymmenellä. Miten tämä liittyy ilmastonmuutokseen ja luontokatoon?

    #boomerlogic #tutkittutieto #reaalitodellisuus #leivätönpöytä

    Rane

    ”Miten tämä liittyy ilmastonmuutokseen ja luontokatoon?”

    Hyvä kysymys.

    30-luku on näköjään ollut varsin lämmin mutta onko silloin käsitetty miten vaarallinen ilmiö on ollut kyseessä?Jättikö kausi pysyviä vahinkoja jonnekin.

    Kurki

    Luontokatoon ei tuossa oteta kantaa, vaan ilmastonmuutokseen, jolla tarkoitetaan, että ilmasto lämpenee hirveää vauhtia, jota ei näytä tapahtuneen ainakaan talvikuukausina, vaan talvikuukaudet ovat keskimäärin kylmenneet.

    Olisi nyt kaiken tämän rummutetun ilmastohätätilan vuoksi jo luullut, että talvet olisivat lämmenneet monta asetta varsinkin Helsingin Kaisaniemessä, mutta ei kun vaivaiset 0,1 asettta.

    Kurki

    Nämäkin faktat ympärisöjärjestöillä ovat kovasti puutteelliset.

    1934
    Jo kohta Empire State Building uiskentelee. Sama levy jauhaa lämpöisellä 1930-luvulla kuin lämpöisellä 2000-luvulla.

    </figure>

    Timppa

    Tietysti säätila ja ilmasto ovat eri asioita.  Ilmaasto on pitemmän ajan keskiarvo.  Säätila sitä mitä me näemme, kun astumme ulos.

    Esimerkiksi marraskuu 1936 oli hyvin lämmin.  Äiti meni synnytyslaitokselle vielä kesämekossa kuun lopulla, kun synnyin.  Kun tultiin sieltä, oli taas täysi talvi.

     

    Kalle Kehveli

    Paikallisesti ilmastoa lämmittää asumisen keskittyminen ja se vääristää tilastoja. Helposti taajaman ja keskustan lämpötilaero on 5 astetta. Silloin toimet tulisi olla asumisen hajauttaminen, mutta todellisuudessa se on +- peliä. Yksinkertaisin toimenpide kaikkeen olisi vain syntyvyyden vähentäminen. Enintään 1 lapsi per pariskunta.

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 298)