Keskustelut Metsänomistus Töissä myös 18.9 ja ylpeä siitä

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 167)
  • Töissä myös 18.9 ja ylpeä siitä

    Elinkeinonhatjoittajiin ei hallituksen kilpailukykyloikat leikkauksineen juuri vaikuta, päinvastoin hallituksen 5% yrittävähennys alenta käytännössä yrittäjän verotusta noin 2 prosenttiyksiköllä. Hallitus tekee ihan oikein leikkaamalla palkansaajien käsittämättömiä etuja ja parantaa 130 miljoonalla yrittäjien etuja.

  • Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

    Kyllä hallitus on ollut pahapaikassa kun se on joutunu puntaroimaan riistääkö se huono-osaisilta vai hyväosaisilta. Ahneelta palkansaajalta on unohtunut se tosiasia, että hän on se hyväosainen. Budjetin tasapainottamisen vaihtoehto olisi nimittäis ollu alvin nosto tai raaka menojen tasapainottaminen. Minä ajattelen köyhiä ja työttömiä, miksi palkansaaja haluaisi mieluummin rangaista köyhiä, eikö heillä vielä mene tarpeeksi huonosti?

    Rane

    Valtio on organisaatio joka ottaa rahaa sieltä missä sitä on ja jakaa sinne missä on puutetta.Jos tulopuoli takkuaa niin silloin joutuu vähentämään rahansiirtoa puutteenalaisille.Näin tämä nyt vaan toimii.
    Jos halutaan oikeudenmukaisuutta,vaikkapa lomarahojen puolittamista,niin siitä päättävät (jos siis kykenisivät) palkansaajien ja työnantajien etujärjestöt.

    Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

    Eikös Leevi Sytky enää muistakkaan, että nimenomaan Leevi Sytky on täällä monesti moittinut, asiasta kyllä, asiatonta kielenkäyttöä.

    Terveisin: Korpituvan Taneli

    Rane

    Koitapas Leevi nyt miettiä itse.Televisiossa nämä kätilöt olivat sitä mieltä että lomarahojen leikkaus olisi oikeudenmukainen tapa.
    Tämä olikin yksi vaihtoehto kummassakin yhteiskuntasopimusneuvotteluyrityksessä.
    Mutta lomarahojen leikkaamisen kaatoi SAK!
    Ja edelleenkin se ei hyväksy sitä vaihtoehtoa.
    Hallitus ei voi leikata lomarahoja,se on pakotettu tekemään niitä toimenpiteitä jotka ovat sen vallassa.
    Ammattiyhdistysliike on häikäilemättömästi lakkoaseella kiristämällä tuhonnut Suomen kilpailukyvyn.Ammattiyhdistysliike kaatoi yhteiskuntasopimuksen.Nyt se sitten muka osoittaa mieltään.
    Akava ja STTK ovat jo tulleet järkiinsä.
    Milloin SAK ja sen johtajat?

    Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

    Siellä se porukka ahtautu täälläkin kaupungilla mielenosoitusbusseihin. Itte raivaamassa. Mä joka päivä töitä teen, joka ainoa aamu seitsemäksi meen.

    rööri roope

    Onkos jeesin kauppa auki huomenna?Vai meetkö punalipun kantajaksi hesaan.

    Leevi Sytky Leevi Sytky

    Tämänpäiväinen (18.9.) mielenilmaisu on alkuverryttelyä.
    Otteet tulevat kovenemaan, jos sipilöinen ei anna periksi, tai eroa.

    Olette te kyllä yksiä …!
    Ajatelkaa nyt, matalan palkkatason naisethan sipilöinen on ajamassa ahtaalle. He joutuvat kärsimään eniten.

    arto arto

    Entäs sitten raivaaja joka joutu raivaamaan metsää? Miten kurja kohtalo sillä on. Kyllä Suomalainen palkansaaja tarvitsisi ennenkaikkea suurta asennemuutosta. Kyllä kortistossa odottelee motivoitunutta porukkaa töihin jos jollekkin ei maistu.
    Niin voi sen noinkin ajatella. Meillä etsitty nuorta metsuria jo 2 v eikä ketään ole kiinnostanut. se siitä motivoituneesta työkkäri porukasta. sama vaimon edellisessä työpaikassa palkka hyvä. meni vuosi ennen kuin joku tuli jatkamaan viihtyi 2kk ja jätti sikseen.

    jees h-valta

    No niin, ei liene enää epäselvää mitä palkansaajaväki hallituksen aikomista pakkolaeista tuumii. 30000 ihmistä vähintään kaatosateessa ja ääntä ja mielialaa löytyi. Hallituksen on pakko perääntyä jos mielii yhteiskuntarauhan säilyttää.

    MJO

    Rane:
    Jos halutaan oikeudenmukaisuutta,vaikkapa lomarahojen puolittamista,niin siitä päättävät (jos siis kykenisivät) palkansaajien ja työnantajien etujärjestöt.

    Ei päätä, koska lain mukaan lomarahat täytyy maksaa. Työnantaja saa maksaa vaikka nelinkertaisena lomarahat halutessaan. Ei saa puolittaa vaikka olisi menossa konkkaan.

    Ongelma on, ettei ammattiyhdistykset antaisi edes muuttaa lakia,joka mahdollistaisi puolittamisen ja muut muutokset. He silti voivat sopia korkeammista ylityö-, loma- yms. korvauksista.

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 167)