Keskustelut Tekniikka Puhelut sahan päristessä

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 45)
  • Puhelut sahan päristessä

    Onko foorumilaisilla kokemuksia kalliimman pään bluetooth-radio kuulonsuojauksesta? Näitä kalliimpia näyttäisi olevan ainakin huskilla x-sync ja x-com, sekä 3m-peltorilla ws alert xpi. Tärkein ominaisuus mitä näiltä itse haluaisin olisi se ettei raivausta tarvitse keskeyttää kun joku soittaa. 3m-peltorilla tuo ilmeisesti toimii oikein hyvin.

    X-com toisaalta kiinnostaa sisäänrakennetun lähiradiotoiminnon vuoksi joka toimisi pihapuuhommissa, mutta ainakin metsälehden testin perusteella moottorisahan ollessa kovilla kierroksilla alkoi pärinä tulemaan läpi vastaanottajalle.

  • Metsäkupsa Metsäkupsa

    Peruskypärä, ei ole koskaan ollut mitään hilavitkuttimia. Sahaa tankatessa katson puhelimen, onko soittoja tullut. Yrittäjillä asia erikseen, menee helposti tilaukset sivusuun, jos tavoittaminen vaikeaa.

    Reima Muristo

    Minulla on ainakin Meta Quest vr-lasit raivatessa. Pystyy saman aikaisesti  katselemaan Youtubea kun raivaa. Ainut pahapuoli laseissa on että keräävä julmetusti vettä silmien eteen, n. 1dl/h, kummassakin silmässä.

    Husq165R

    Pieni (ehkä 50g) patteriradio ja siitä takin sisällä  piuhan kautta napit korviin. Kertaakaan  ei ole ollut ongelmia.

    Paristoja menee 500 kg vuodessa!

    Kaikki tauot menee ipadilla m-lehden ohjeita lukiessa!

    konkeloon kaataja

    Kiitoksia aiheeseen vastaajille 🙂

    Olen tässä pyhien aikaan itsekin nyt melkein päätynyt tuohon ws alert xpi malliin. Tällä hetkellä käytössä stihlin xtreem bluetooth kypärä ja sen avulla puhelimeen puhuminen on tosiaan aivan mahdotonta. Äänikirjat, nettiradio ja musiikin suoratoistopalvelut aina töissä käytössä, turha sitä sahan pärinää on täysillä kuunnella ainakaan omasta mielestäni. Aivan riittävästi tulee läpi kuullakseen onko jotakin sivuääntä.

    Nostokoukku

    Olen raivannut paljon työntekijänä, mutta myös ly-tunnuksella. Ensimmäiset puhelimet eivät oikein kestäneet kosteutta. Heitin ne aina metsään lähtiessä autoon. Se jäi tavaksi aina näihin päiviin asti, vieläkin se jää autoon. On ihmisarvoa alentavaa olla aina tavoitettavissa. Puhelimen vankina tai virkavallan panta nilkassa, sama asia.

    Metsuri motokuski

    Nostokoukku. Kaikille se puhelin ei ole rasite.  Se on työkalu siinä kuin moni muukin. Ymmärrän hyvin että yrittäjät tarvitsevat puhelinta niin kuin minä silloin kun vielä noita hommia yrittäjänä tein.

    Yleisesti voi todeta että jos joku laite on itselle tarpeeton niin ei se välttämättä sitä kaikille ole.

    Nostokoukku

    Yli 40 vuotta olin metsässä töissä, verokirjalla pääasiassa, sitten viikonloppuina, iltaisin ja nyt eläke-ukkona jonkin aikaa yrittäjänä. Kertaakaan ei sattunut tilannetta, että olisi tullut niin kiireinen asia eteen, etteikö sitä olisi työrupeaman jälkeen ehtinyt hoitamaan. Uskon, että joillekkin voi tulla, minulle ei. Normaali elämässä minulle ei ole tullut niin kiireistä asiaa, etteikö sitä olisi ehtinyt kirjeelläkin hoitaa. Puhelin aiheuttaa riippuvuutta. Ilman sitä tulee orpo olo ja paniikkikohtauksia. Tämähän on todettu minua paljon viisaampien, ns. kallonkutistajien, toimesta.

    jees h-valta

    Kyllähän puhelimen värinän tuntee ihan sivutaskustakin. Ei sitä jatkuvasti korvanapeilla tarvii kantaa. Kovemmilla pakkasilla on hiukka kyseenalaista ottaa edes taskuun älkkäriä koska akku ei tunnu tykkäävän kovasta pakkasesta. Alkaa lataus ontua seuraavina päivinä.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Puhelin (älyllä tai ilman) voi pelastaa yksin metsätyötä tekevän. Sen voi laittaa takin lämpimään sisätaskuun, jos se ei tykkää kylmästä.

    Visakallo Visakallo

    Pitää vain olla sellainen puhelin, joka oikeasti kestää kosteutta. Ovat yleensä satasen kalliimpia kuin vastaava ”kuivakäyttöpuhelin”.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 45)