Keskustelut Metsänomistus Perussuomalaisten metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 509)
  • Perussuomalaisten metsäpolitiikka

    Perussuomalaiset saattavat nousta vaaleissa kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja tulla mukaan hallitusneuvotteluihin.  Olisi tässä vaiheessa mielenkiintoista kuulla heidän metsäpolitiikastaan.

  • Rane2

    EU on siis sitoutunut vähentämään päästöjään 40% vuoden 1990-tasosta.Tuosta ei selviä mistä tasosta tuo 60% vähennys laskettaisiin mutta näyttäisi siltä että Perussuomalaiset vaativat suomalaisia vähentämään päästöjään 50% enemmän kuin on EU:n tavoite.Olisiko Halla-ahon aika selittää miten temppu tehdään?

    http://www.europarl.europa.eu/news/fi/headlines/society/20180305STO99003/hiilidioksidipaastoja-vahentamassa-eu-n-tavoitteet-ja-toimet

     

    Jätkä

    Te täällä vain vaalitaistelua käytte, kun ette ole tajunneet, että se on Sippiukon porukoilla kotiinlähdön aika tullut.

    mettämiäs

    ”Te täällä vain vaalitaistelua käytte, kun ette ole tajunneet, että se on Sippiukon porukoilla kotiinlähdön aika tullut.”

    Jätkältä taas kerran metsäpolitiikkaan liittyvä erittäin terävä kommentti, missä lienee oppinut? Ainoa, mitä Jätkä osaa näköjään eri puolueiden metsäpolitiikasta kertoilla (demarit mukaan lukien), on haukkua Sippiukon toimia hänen nostettuaan työllisyysasteen demareiden alas suohon painamasta n. 68 %:sta yli 72 %:iin. Jätkä näyttää todellakin olevan hyvin perehtynyt eri puolueiden metsäpolitiikkoihin ja Jätkän todellakin kannattaa olla osaamisestaan sekä asioihin perehtyneisyydestään äärimmäisen ylpeä! Ties vaikka Antti ottaisi vielä  näin pätevän ja korkeasti koulutetun ammattimiehen ministeriksi, kunhan on ensin saanut edeltävän porukan lähtemään kotiinsa…

    Visakallo Visakallo

    Samantapaisia ajatuksia on ollut mitä mettämiäs esitti. Jos ei Jätkää ihan ministeriksi, niin puoluetoimistoon metsäpuolen takapiruksi ja puheenkirjoittajaksi kuitenkin.

    Metsänmies

    Missä vaiheessa mettämiähen mielestäSDP pääsi painamaan tuon työllisyysasteen 68%:n? Viimeksi SDP oli hallitusvastuussa 15.4.1999- 17.4.2003,Lipponen kakkonen. Sitä ennen Lipponen ykkönen 13.4.1995-15.4.1999. Tuona aikavälinä työttömyys laski tilastokeskuksen mukaa reilusta 16 prosentista alle 12 prosentin. Sitä ennen hallitusvastuussa oli Kokoomus (Holkeri) 30.4.1987-26.4.1991 ja Keskusta (Aho) 26.4.1991-13.4.1995. Tuona aikana työttömyys nousi 2 prosentista parhaimmillaan 20 prosenttiin. On tietysti myönnettävä, että jo Ahon kauden loppuaikana työttömyys alkoi vähentyä. Tuon Lipponen 2 hallituksen jälkeen on hallitusta vetäneet vain keskusta (pääministereinä 5 hallituksessa) ja kokoomus (pääministereinä 2 hallituksessa) Työttömyys nousi taas . Sipilän hallitus on todellakin saanut työttömyyden alenemaan, mutta olisiko reilua todeta, että aiempien kokoomus- ja keskustahallitusten aikaan työttömyys on myös merkittävästi noussut? Viimeisten SDP-hallitusten aikaan työttömyys on laskenut.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Olisiko reilua todeta myös se, että Ahon hallitus joutui kamppailemaan ennätyslaman kourissa, ja se että maailmantalous vaikuttaa myös paljon työttömyyteen vientivetoisessa yhteiskunnassa.

    Metsänmies

    A.J:”Olisiko reilua todeta myös se, että Ahon hallitus joutui kamppailemaan ennätuslaman kourissa, ja se että maailmantalous vaikuttaa myös paljon työttömyyteen vientivetoisessa yhteiskunnassa.”  Anneli on oikeassa , tuo on totta. Maailmanlaajuinen lama oli suurin työttömyyden aiheuttaja, 1990 luvun alussa, ei Aho. Samoin on myönnettävä myös se, että hyvä taloustilanne maailmalla  on luonut suurimman osan Sipilän hallituksen aikaan syntyneistä työpaikoista. Useat tutkijat ovat todenneet, että suurin tekijä Suomen työttömyyden vähenemiseen on ollut maailman taloudennousu ja sitä kautta viennin lisääntyminen. Tietysti hallituksen toimillakin on ollut asiaan oma vaikutuksensa.

    Metsuri motokuski

    Varmaan yksi joka aiheuttaa meille niin kovan työttämyyden kun lama tulee on joustamattomat palkat. Palkathan ei jousta koskaan alaspäin vaan pysyvät vähintään entisellään. Yrityksillä ei ole muuta vaihtoehtoa kun tilausmäärät heikkenee niin laittaa väkeä pihalle tai vähintään lomauttaa. Nämä lamat tulevat yleensä siitä että maailmanmarkkinoilla kasvu hidastuu ja tuotteet eivät mene kaupaksi entisillä hinnoilla. Nyt kun yritysten kulut pysyvät entisellään eli tuotteen valmistus maksaa saman verran niin tuotteelle muodostonut hinta ei ole kilpailukykyinen.

    Raaka-aineet halvoin halpenevat samaa vauhtia kysynnän mukaan. Ainakaan samassa tahdissa.  Eikä valmistukseen tarvittava energia halpene. Ainoa jolla tuote saadaan edelleen kaupaksi alennetuilla hinnoilla on että työtunnin hinta / tuote halpenee. Meillähän tämä ei ole mahdollista ja nytkin Rinne vielä haikailee keskitetyt sopimuksen piiriin jolloin järjestelmä on entisestäänkin kankeampi.

    kim1

    Ruotsissa tuo paikallinen sopiminen vissiin toimii ihan hyvin..

    Saksassa taasen on yrityksillä mahdollisuus saada valtiolta tukea laskusuhdanteen aikana,tällä tavoin pidetään irtisanomisten määrä mahdollisimman pienenä…,ikäänkuin valtio maksaisi osan työntekijän palkasta vaikeina aikoina.

    Itseasiassa SAK on Suomen suurin puolue,SDP  sitten vaan apupuolueena  toteuttaa SAK:sta politiikkaa eduskunnassa.

    Metsänmies

    Kaikista näillä palstoilla kirjoitetuista kurjuuksista huolimatta Suomi on toisen kerran peräkkäin todettu maailman onnellisimmaksi maaksi YK:n onnellisuusraportin mukaan. Ja SDP: kannattusluvut ovat taas viimeisen Gallupin mukaan nousseet.

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 509)