Keskustelut Tekniikka Missä EU,siellä ongelma!

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 109)
  • Missä EU,siellä ongelma!

    Komission sylttytehtaan uusi ehdotus on ”kaikkien pakkausten tulee olla uudelleen käytettäviä tai kierrätettäviä vuoteen 2030 mennessä. Sylttytehdas on aiemmin itse laatinut ”kiertotalouden toimintasuunnitelman”. Nyt sitten juomat tulisi tarjoilla vuoteen -40 mennessä 80%:sti uudelleenkäytettävissä astioissa,ruoka 40%:sti.

    Nykyiset take avay-pakkaukset tultaisiin korvaamaan paksusta muovista (öljystä) tehdyillä astioilla uusiutuvan kartongin sijaan.

  • Visakallo

    KeMeRat: ” kovaa metsätalouden ydintä vai jokin muu keskustelunavaus.”

    KeMeRat ei ole vielä ehtinyt tehdä omaa keskustelunavaustaan. Odotamme sitä suurella jännityksellä. – Tulisiko se jo tulevana syksynä…?

    Reima Muristo

    ”Ja näin Reima on jälleen päässyt tavoitteeseensa.”

    Jokaisen vastuuntuntoisen kansalaisen velvollisuus on estää kepulaisuuden leviäminen. Nyt ollaan päästy hyvään väli tavoitteeseen, kepun kannatus n.10%. Jokainen voi itse miettiä mikä on sellainen valtio ja sen maksu kyky jossa eletään maalla tekemättä mitään tuottavaa, tuki rahoja nauttien.

    Eduskunnassa on menossa suuri Jeesustelu maatalouden kannattavuudesta. Maatalouden tuottamattomuus on ollut tiedossa jo 60 – 70-luvulta lähtien sille ei ole tehty mitään, lakaistu ongelma maton alle lisäämällä vain tukia.
    Nykyisin syypääksi on keksitty energian hintojen nousu, miksi se sitten ei vaikuta muualla kuin Suomessa. Todellinen syy on venäjän viennin loppuminen, vienti jota kaikki Suomalaiset ovat tukeneet ja samalla tukeneet venäjän asevarustelua.

    kim1

    Öö..,venäjän viennin loppuminen oli ongelma 90-luvun alussa…,niin kauan kuin Ranskalainen maanviljelijä ei pärjää ilman maatalouden tukia,niin turhaa täällä Suomessa on jeesustella niistä…

    A.Jalkanen

    Kerropas Reima kun olet asiantuntija: miten maatalouden rakennemuutos toteutetaan, parannetaan kannattavuutta, mutta samaan aikaan säilytetään huoltovarmuus. Maaseudun Tulevaisuus -lehti tuli taas postiluukkuun. Siinä mietittiin esimerkiksi sitä millaista maidontuotantoa haluamme, isoja tehotiloja vai yhden perheen hoidettavissa olevia. Orpo sanoo että lisätään vientiä, mutta tuoko vai viekö se kerrannaisvaikutuksineen?

    Tomperi

    Kait tuota maidonjuontia vois vähentää kolmasosaan, kauheita maidon litkijöitä olemma moneen muuhun maahan  verrattuna. Lasten ja imeväisten ruokaa. Noh vanhusten kans.

     

    reservuaari-indeksi

    Maaseudun tulevaisuus ja huolto varmuus mainittu. Jesh!

    Maalais liiton uutta nousua odotellessa voi noin raikkaita sana pareja näköjään heitellä. Kun ei nyt sitten näköjään päivystellessä muutakaan tullu tässä kohtaa mieleen.

    ? Kerttu

    Reima Muristo

    Maidon juonnin vähentämisestä on hyvä aloittaa, tosin haittavaikutuksena on eliniän nousu, sama lihan syönnin kanssa.
    Aluksi nämä viikonloppu viljelijät ja heidän maat täytyy saada vähenemään, maat siirrettyä metsän kasvatukseen. Maita pidetään viljeltyinä vain tukien vuoksi, ei minkään tuotannon. Niiden tuotanto ja tuottavuus ei lisää huoltovarmuutta. Samalla ennallistamisvelvoite voidaan täyttää näillä mailla.
    Eu kaataa Viroon 4-5 Mrd € jotakin rakennemuutos rahaa, parempi lopettaa viinan roudaaminen sieltä ja tuoda elintarvikkeita.

    Visakallo

    Eihän sitä maitoa juoda maitona kuin osa. Maitojalosteita sen sijaan kulutetaan yhä enemmän. Ei Suomi ole enää mikään erityinen maidonjuontimaa. Maitoa ja maitotuotteita tuodaan ulkoa Suomeen joka päivä. Tuhat maatilaa lopettaa Suomessa tuotannon vuosittain. Elääkö Reima jossain tynnyrissä, kun ei tunnu tietävän tämän päivän elämästä paljoakaan.

    Gla

    Ja taas täällä seurustellaan trollien kanssa. En voi käsittää. Koittakaa jo tajuta, mihin nuo pyrkii. En jaksa enää kiusata moderaattoria jatkuvilla ilmoituksilla.

    Visakallo

    Trollit ovat ainakin onnistuneet yhdistämään muiden palstalaisten mielipiteet hämmästyttävän paljon yhdensuuntaisemmiksi kuin vielä joskus aikaisemmin.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 109)