Keskustelut Metsänhoito metsäpatologian kertomukset

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 286)
  • metsäpatologian kertomukset

    Metsäpatologian kertomuksissa esiintyy myös kertomuksia,että myös ihminen ite edistää toimillaan tautien levintää uusille alueille.Puut myös pystyvät kehittämään immuunia tauteja vastaankin.Ihminen tekee metsätöitä nyt sillai,että juuristoja vaurioituu ja puiden pintoja vaurioitetaan ja saasteita on ihminen toiminnallaan saanut aikaiseksi ilmaan,vesiin ja maalle.Happosateita on esiintynyt jne.Juurikääpäkin on Suomessa paha metsien nakertaja.Itiöitä on kaikkialla.Bakteereita pitäisi olla luomakunnassa 10 potenssiin 30 ja viruksia 10 potenssiin 31.Ihmisiä on nyt elänyt 107 miljardia  ja monta aluetta on hakattu niin,että autiomaita on syntynyt.Suomessa on hyvä,että metsät pitää istuttaa hakkuun jälkeen tai ainakin siemenpuut pitää jättää

  • A.Jalkanen

    Jos Perko minua tarkoittaa, olen kyllä ollut ihan tässä elämässäkin Kanadassa – vuonna 1990.

    Perko

    No en sinua ja nyt vasta muistin kertoneesi  siitä..  eikä tuo niin tärkeää ole.   Hyvä kevennellä välillä juttuja.  Jk  kiihtyi jo niin ettei Ilmo Lounasheimokaan olis kestänyt seurata.  Siitähän mie tykkään.

     

    kaapo123

    No taudit ja tuholaiset pysyvät metsissä,niitä ei saada pois.Bakteerit ja sienet ja virukset tekevät uusia rotuja jatkuvasti kuten nytkin coronavirus.Bakteereja on 10 potensiin 30,arvio

    Per Ä Reikäs

    Luvatta saa kalastaa, saati metsästää

    Tolopainen

    Kuka tuholaisia yrittää metsistä pois saada. Sehän on nykyisin hieno asia, että on lahopuuta ja paljon kuoriasia. Kyllä tuholaiset pois saadaan, kun otetaan täystuho ja kunnon DDT takaisin käyttöön, loppuu ötököiltä juhlat.

    kaapo123

    Eipä saada , yleensä taudit kehittyvät sillai,että kun bakteerimäärä suurenee,niin sitten taudit kehittyy,geenivirheitä ei saa pois täystuholla.Jos käyttää pitkään täystuhoa, bakteerit ja virukset,sienet ja levät kehittävät vastustuskyvyn täystuhollekin,tämä on luonnon oma kierto.Lahopuu voi levittää tautejakin,kun itiöt leviää ympäristöön,kun joku kopauttaa lahopuuta,kuoriaisia ja lahopuita voi olla vain sen verran,että syntyy tasapaino  metsänkin elämään.Kirja Paul Nurse:What is Life,tiedemies,biokemia,Nobel-mies

    Puuki

    Ilman bakteereja ja viruksia ei olisi elämää.  Se on mahan seudulla toiset aivot inehmollakin jossa hyvät bakteerit ja huonot taistelee keskenään. Antibioottikuuri voi tuhota hyvät bakteerit ja siitä seuraa hankaluuksia ellei niitä korvata purkista tai jostain muusta lähteestä.

    Luoja tämän systeemin on joskus luonut . Ei olla tultu ahvenasta tai sammakosta maalle ryömien ja päätetty alkaa kävellä.  Unmöglicht – sanoisi saksalainen.

    Tolopainen

    Kyllä ollaan vedestä tultu, vesieläimet olivat paljon ennen maaeläimia. Ihmisen kehittyminen on täysin selvitetty. Siihen ei liity mitään erillistä luomistapahtumaa, kuten ei mitään muutakaan satua. Nisäkkäät syntyivät vasta 60 milj vuotta sitten ja nykyihminen kehittyi 200000v sitten, eikä osannut puhua eikä kirjoittaa. Oli muutenkin brutaaliolento. Eeva on muuten syntynyt paljon ennen Aatamia. Urokset kehittyivät paljon naaraita myöhemmin.

    kaapo123

    No metsäpuilla esiintyy mutaatioitakin, eli geeni on muuttanut muotoa ja rekisterissä on 1800 erikoista puuta. Bakteereja jos on liikaa,tauteja kehittyy.Geenivirheitä on puillakin kuten ihmisillä.Ihmisellä on kyllä sama geeni kuin hiivalla,cdc2-geeni.No Valste:Evoluutio–kirja,sieltä näkee ihmisen kehityksen.Toiset kannattaa luomiskertomusta.Jännä kirja:Paul Nurse:Mitä on elämä,Tiedemies,biokemia,Nobel-mies.Paul oli kertonut oman kirkkonsa baptisti papille,että Jumala on evoluutionkin pannut luontoon ja pappi oli käskenyt lukea luomiskertomusta

    Per Ä Reikäs

    Liekö tässä saamattomien seurassa yritteliästä lainkaan edes kokeilemaan omista koivupuu/leppä ynm. Tangoista liekein&tukahduttaen jalostaen grillihiiliksi.

    Ite tykkään kyllä toisten hiilillä paistella lihoja ja makkaroita

    Risu kasoja poltellessa huonompikin käyrä käristyy?

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 286)