Keskustelut Metsänomistus Luonnonsuojelu/taksonomia

  • Tämä aihe sisältää 23 vastausta, 16 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 3 vuotta, sitten Puuki toimesta.
Esillä 3 vastausta, 21 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Luonnonsuojelu/taksonomia

    Vihreillä on selkeä näkemys mihin pitää pyrkiä. Se ei käy yhdellä hujautuksella, vaan askel kerrallaan, uusin vaatimuksin.
    Miksi Suomi ei saa päättää omista metsistään? Miksi ihminen on aina halunnut orjuuttaa toisia ja omia heidän maansa ja luonnonrikkaudet?
    Tässä taksonomiassakin puhutaan aluksi rahoituksesta, mutta alkuperäisessä esityksessä oli jo maininnat vesistön suojarajoista ja siitä, että metsänomistajan jätettävä 20% metsämaasta metsätalouden ulkopuolelle. Emma Kari jo väläytti, että 30% vähintään.
    Kuten EU:n kertaluontoisissa rahoituspaketeissakin tilanne elää ja uusia tulee, samoin tuo 20% tulee varmasti kasvamaan ja riittääkö edes 50%. Ei varmasti.
    EU:ssa maat tuhonneet omia metsiään typerällä toiminnalla. Suojeltu vanhoja metsiä, joiden kunnon heikennyttyä ötökät iskevät ja lisääntyvät räjähdysmäisesti. Pystyyn kuivaneet metsät otollisia kohteita salamalle ja pyromaaneille. Taaskin vihreät syyttävät ilmastonmuutosta, vaikka oikea lääke olisi juuri päinvastainen, eli vanhojen metsien uudistaminen hiilinieuiksi.

    Vihreiden ajatusmaailma ja sokeus ihmetyttää. Miksei oman kansan hyvinvointi kiinnosta? Miksei omien lasten turvallinen tulevaisuus ja hyvinvointi kiinnosta?
    Otetaan velkaa, jotta voidaan työntää sitä maailmalle samalla vaikeutetaan monien alojen työtä ja tulevaisuutta.
    Halutaan tänne pilvin pimein epämääräistä väkeä, joiden sopeutuminen ei kaikin osin tule onnistumaan. Ei opita kieltä eikä länsimaisia tapoja, syrjäydytään ja ajaudutaan rikollisiin ryhmiin. Ei kuunnella naapurimaan varoituksia heidän kokemuksistaan.
    Pelkään pahoin, että tulevaisuudessa EU haluaa omimaan meidän puhtaat pohjavetemme ja luonnonvarammekin. Jos olen väärässä, niin en tunne historiaa enkä ihmisluontoa ollenkaan. .

  • Visakallo Visakallo

    Osalla ihmistä on jäänyt huomaamatta, ja osa ihmistä ei edes halua huomata, minkälaista energiatuotannon uus-kolonialismia Saksa harjoittaa EU:n avulla. Onnettoman ydinvoima-päätöksen jälkeen Saksa perusti Afrikan puolelle suuria aurinkovoimaloita, josta sähkö tuodaan Välimeren ali Saksaan, Itämereen pohjaan piti rakentaa kaksi kaasuputkea, jottei Ukraina ja Valko-Venäjä pääse häiritsemään venäläisen kaasun toimituksia Saksaan. Nyt puolestaan Suomeen ja Ahvenanmaalle rakennetaan ja suunnitellaan suuria tuulipuistoja, joiden tuottaman sähkön, ja pitkälle hyödynkin tulee jatkossa korjaamaan Saksa. Eikä tässä vielä kaikki. Saksan metsien suojelu aiotaan ulkoistaa Suomeen. Tietyt täkäläiset piirit hyötyvät tästä taloudellisesti, mutta eihän siitä sovi puhua, kun pitää ajatella koko Euroopan asiaa!

    jokkesill

    Visakallio puhuu asiaa. Vaikka mitä puhuttaisiin, niin oma suu aina lähin. Ketä EU:ssa liikuttaa, jos Suomen kaltaista etäistä maata hyödynnetään omaksi hyvinvoinniksi.

    Emma Karikin kuten monet politikoi ajattelee vain omaa uraansa ja rahaa Suomen edusta välittämättä.

    Tuohon tuulivoimaan en usko. Monesti joudun ajamaan Lappeenrannan ja Imatran väliin sijoittuvan tuulipuiston vierestä ja hyvin usein kesälläkin myllyjen lavat pysähdyksissä. Talvipakkasilla vielä useammin. Mutta kilpailu sähköstä näkyy kuluttajien kukkarossa.

    Ehkä ydinvoimasta löytyy se puuttuva sähköenergia, mutta voimaloiden yleistyessä vaara totaalisesta tuhosta moninkertaistuu.

     

    Puuki

    Päätökset taksonomiasta on tehty jo aiemmin.   Suomesta 2:na pääneuvottelijana oli (yllatusyllatus)  S. Pietikäinen kok.     Sama ”asiantuntija ” on ollut esillä muissakin metsään liityvissä jutuissa.

Esillä 3 vastausta, 21 - 23 (kaikkiaan 23)