- Tämä aihe sisältää 11 vastausta, 7 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 6 vuotta, 10 kuukautta sitten toimesta.
-
Haapapäre lautasena
Uskon löytäneeni asiakkaan täältä etelän mailta pärelautasille.
Nyt vain pitäisi ratkoa käytännön ongelmat.
Vasta höylätty päre on tietysti hygieeninen, mutta haapatukin kappaleiden saaminen kontissa tänne kestää vähintäänkin 3 viikkoa. Olisiko mitään ajatuksia miten hygieeninen toimitusketju saadaan toimimaan? Höyläys päreiksi Suomessa, nippuihin, paperisäkkiin ja sitten kontilla etelään?
Miten päreet tulee säilyttää, etteivät ne kauheasti taipuile? Eivätkä homehdu?
Onko kenelläkään tiedossa valmista tutkimusta tai muuta virallista tietolähdettä haapapäreen hygieenisyydestä yms. ruuan tarjoilussa?
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.