Metsäuutiset

Avoimet työpaikat

Osta&Myy

Lukijoiden kuvat

Pikakysely

Oletko tyytyväinen saamiisi metsäpalveluihin?
Vaihtoehdot


NYT - ajankohtaista Metsäkustannuksessa

8.10.2015 Hannun hintaseuranta päivitetty. Metsänhoitaja Hannu Liljeroosin ylläpitämään metsätilojen hintaseurantaan on päivitetty metsätilakauppojen tiedot syyskuun loppuun saakka.

16.3.2015 Metsämaa-palvelussa on julkaistu Maanmittauslaitoksen koko viime vuotta koskevat metsätilojen hintatilastot.

30.1.2014 Internet Explorer -selaimen version 11 toiminnassa on puutteita, jonka vuoksi suosittelemme käyttämään Metsälehden verkkosivuja esim. Firefox-, Google-, Chrome- tai Safari-selaimilla.

23.9.2013 Kirjat-sivuilta löydät nyt keskeistä tietoa uusille ja tuleville metsänomistajille yhdessä paketissa. Tiedot pohjautuvat Uuden metsänomistajan kirjaan.

Kirjat

Keittiö mökillä
Sami ja Kasper Garam

Keittiö mökillä

Kun isä ja poika lähtevät yhdessä mökkeilemään, on luvassa hauskaa aikaa ja herkullisia ruokia. Sami ja Kasper Garam toteuttivat yhteisen haaveensa Lammin mökillään kokaten ja kuvaten ruoka-annoksia.

Sivuja: 117

Suomalainen rapukirja
Juha Jormanainen

Suomalainen rapukirja

Suomalainen rapukirja kertoo kaiken, mitä tulee tietää ravuista, ravustuksesta ja rapujen syömisestä.

Sivuja: 215

Ankravee! – Kirja uitosta
Esko Pakkanen

Ankravee! – Kirja uitosta

Odotettu suurteos uitosta kertoo uitosta kautta aikojen. Kirja kuvaa aihetta hyvin monipuolisesti ja laajasti. Se kertoo uiton alkuvaiheista, kiihkeästä ajanjaksosta 1950- ja 1960-luvuilla sekä nykyaikaisesta uitosta kronologisesti edeten. 

LOPPUUNMYYTY

Sivuja: 1040

Suolaa, sokeria & viinietikkaa
Olle T. Cellton

Suolaa, sokeria & viinietikkaa

Kolme tavallisinta säilöntätapaa ovat suola, sokeri ja viinietikka. Näiden peruspilarien varaan on ruotsalainen huippukokki Olle T. Cellton loihtinut mitä moninaisimpia ruokaohjeita oivaltavista lisukkeista hienostuneisiin herkkuihin.

Sivuja: 128

Suomalainen metsästys
Jere Malinen ja Veli-Matti Väänänen

Suomalainen metsästys

Suomessa on metsästetty aina. Riista houkutteli ihmisen Pohjolan perukoille, ja metsästyksestä varttui vanhin kulttuurimuotomme. Nykyään metsästys on suosituimpia luontoharrastuksiamme, ja sen parissa viihtyy vuosittain yli 300 000 suomalaista. Riistaeläinlajeja metsästyslakiimme on kirjattu 60. Suomalainen metsästys – linnuista suurriistaan kertoo kattavasti niiden kaikkien metsästyksestä.

Sivuja: 240

Metsämieli - Kehon ja mielen kuntosali
Sirpa Arvonen

Metsämieli - Kehon ja mielen kuntosali

Metsä on monelle mieluinen liikuntapaikka kaikkina vuodenaikoina. Metsämieli-menetelmässä luonnon, liikkumisen ja mielentaitoharjoitusten hyödyt yhdistetään kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi ohjelmaksi. 

Sivuja: 200

Koti koreaksi metsän aarteilla
Jenni Peltonen

Koti koreaksi metsän aarteilla

Metsä ovat täynnä luonnonkauneutta ja hienoja materiaaleja. Osan tästä kauneudesta voit kerätä myös mukaasi ja loihtia niistä kotiisi hienoja koristeita. Kirjan vinkkien avulla teet esimerkiksi jäkäläpöllön, koivunoksahiutaleet, puolukkamättäät, käpykukkaset ja monet muut hienot kodinkaunistukset. Ohjeet sisältävät tarvikelistan, vaihe-vaiheelta etenevän teko-ohjeen sekä kuvat ja tarvittavat kaavat.


Sivuja: 96

© Metsäkustannus Oy, Pohjoinen Rautatiekatu 21 B, 00100 Helsinki. Puh: 09-315 49 800, fax: 09-315 49 839, kartta