Metsäuutiset

Avoimet työpaikat

Osta&Myy

Lukijoiden kuvat

Pikakysely

Aiotko tehdä puukaupan?
Vaihtoehdot


NYT - ajankohtaista Metsäkustannuksessa

10.8.2015 Hannun hintaseuranta päivitetty. Metsänhoitaja Hannu Liljeroosin ylläpitämään metsätilojen hintaseurantaan on päivitetty metsätilakauppojen tiedot heinäkuun loppuun saakka.

2.7.2015 Kesälukemista edullisesti. Kirja-ale 31.7.2015 asti www.metsakirjakauppa.fi. Syötä kampanjakoodi kesa_15 ostoskorissa.

30.6.2015 Farmari-messut Joensuussa 2.-4.7.2015. Metsäkustannuksen osasto A 857 Areenalla. Tervetuloa!

26.6.2015 Osallistu Metsälehden "Mun puujuttu" -kesäkisaan

13.4.2015 Metsälehden lukijamatka Slovakiaan 21.9. – 26.9.2015.

16.3.2015 Metsämaa-palvelussa on julkaistu Maanmittauslaitoksen koko viime vuotta koskevat metsätilojen hintatilastot.

19.12.2014 Markus Tuormaan Puutyöt pärekorista pistoaitaan -kirjan (Metsäkustannus 2014) oikeudet on myyty Viroon Ehitame-kustantamolle.

2.10.2014 Uutuuskirja, Metsämieli - Luonnollinen menetelmä mielentaitoihin, ilmestynyt.

30.1.2014 Internet Explorer -selaimen version 11 toiminnassa on puutteita, jonka vuoksi suosittelemme käyttämään Metsälehden verkkosivuja esim. Firefox-, Google-, Chrome- tai Safari-selaimilla.

23.9.2013 Kirjat-sivuilta löydät nyt keskeistä tietoa uusille ja tuleville metsänomistajille yhdessä paketissa. Tiedot pohjautuvat Uuden metsänomistajan kirjaan.

Kirjat

Majavan lammella
Petri Nummi

Majavan lammella

Majava on varsinainen ekosysteemi-insinööri. Ihmisen lailla majavakin pystyy muuttamaan elinympäristöään itselleen sopivaksi. Kuten monen muun eläimen, majavan elämän tärkeitä tapahtumia ovat syntyminen, kasvaminen ja ruoan hankinta, pesänrakennus sekä lisääntyminen. Erikoiseksi majavan tekee sen rakennuskyky, joka kestää vertailun ihmisen taitojen kanssa: majava laatii patoja muodostaakseen tulva-altaita, jotka palvelevat sitä ravinnonhankinnassa, ja kanavia, joissa se uittaa rakennustarvikkeensa

Sivuja: 120

Villi keittiö
Rune Kalf-Hansen ja Lisen Sundgren

Villi keittiö

Yrttituntija ja huippukokki päättivät selvittää, mitä hyvää syötävää Pohjolan luonto voi tarjota. He huomasivat, että luonnosta saa ruokapöytään runsaasti antimia jokaisena vuodenaikana. Villissä keittiössä Rune Kalf-Hansen ja Lisen Sundgren kertovat tutuista ja vähemmän tunnetuista syötävistä kasveista sekä tarjoavat parhaat ruokaohjeet niiden käyttöön.

Sivuja: 192

Keittiö mökillä
Sami ja Kasper Garam

Keittiö mökillä

Kun isä ja poika lähtevät yhdessä mökkeilemään, on luvassa hauskaa aikaa ja herkullisia ruokia. Sami ja Kasper Garam toteuttivat yhteisen haaveensa Lammin mökillään kokaten ja kuvaten ruoka-annoksia.

Sivuja: 117

Suomalainen rapukirja
Juha Jormanainen

Suomalainen rapukirja

Suomalainen rapukirja kertoo kaiken, mitä tulee tietää ravuista, ravustuksesta ja rapujen syömisestä.

Sivuja: 215

Ankravee! – Kirja uitosta
Esko Pakkanen

Ankravee! – Kirja uitosta

Odotettu suurteos uitosta kertoo uitosta kautta aikojen. Kirja kuvaa aihetta hyvin monipuolisesti ja laajasti. Se kertoo uiton alkuvaiheista, kiihkeästä ajanjaksosta 1950- ja 1960-luvuilla sekä nykyaikaisesta uitosta kronologisesti edeten. 

Sivuja: 1040

© Metsäkustannus Oy, Pohjoinen Rautatiekatu 21 B, 00100 Helsinki. Puh: 09-315 49 800, fax: 09-315 49 839, kartta